Päivän horoskooppi tiistai 26.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 26.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 26.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Päivä tuo mukanaan yllätyksiä ja äkkikäänteitä. Saat kuitenkin huomata, että ne kaikki vievät asioitasi kannaltasi parempaan suuntaan kuin olisit itse osannut tai keksinyt.

HÄRKÄ

Joku nojaa sinuun liikaakin ongelmissaan. Auta häntä kartoittamaan mahdollisuuksiaan ja vala häneen itseluottamusta, mutta älä suostu päättämään asioita hänen puolestaan.

KAKSONEN

Rehellisyys ja avoimuus ovat päivän sanat, ja niiden varaan onkin hyvä rakentaa. Kaikki kiertely ja asioiden turha kaunistelu sen sijaan johtavat vain syvemmälle suohon.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Kaipaat ympärillesi kauneutta ja osaat loihtia sitä hienosti itsekin. Olet myös oivallinen tunnelman nostattaja ja onnistut tekemään monen päivästä hieman paremman.

LEIJONA

Tiedät mitä haluat, mutta keinoihin, joilla sitä tavoittelet, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Pehmeä ja rauhallinen lähestymistapa toimii paremmin kuin vaatiminen.

NEITSYT

Vaikka olet mestari luomaan toimivia suunnitelmia ja rutiineja, yhtä tärkeää on osata tarpeen tullen joustaa niistä. Tänään on sellainen päivä. Päästä luovuutesi irti.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Ihmissuhteet ovat päivän ehdoton suola. Ilmassa on romanttista väreilyä, ja jos olet viritellyt suhdetta jonkun kanssa, tänään se voi ottaa aimo harppauksen eteenpäin.

SKORPIONI

Joudut ehkä pyörtämään aiemmat puheesi tai myöntämään, että jokin ideasi ei olekaan niin hyvä kuin aluksi luulit. Nöyrtyminen kannattaa, ja ehdit korjata suuntaasi.

JOUSIMIES

Tieto on valtaa, ja tänään pääset osalliseksi jostain sellaisesta, mitä ei ole tarkoitettu kaikkien korville. Kuulemasi voi osoittautua erittäin hyödylliseksi myöhemmin.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Olet tavallista kevytmielisempi ja saatat viitata kintaalla arjen velvoitteille ja intoutua  irrottelemaan. Voit tehdä itsellesi epätyypillisiä hankintoja tai asioita.

VESIMIES

Jos koet, että sinua yritetään käyttää hyväksi tai vedättää, saatat raivostua kunnolla. Samalla vimmalla voit myös puolustaa jotakuta toista, joka on altavastaajana.

KALAT

Saatat nyt tuskailla jonkin aiemmin tekemäsi päätöksen tai lupauksen suhteen. Anna itsellesi hieman liekaa, mutta älä kuitenkaan heitä pyyhettä vielä kokonaan kehään.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X