Päivän horoskooppi tiistai 27.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Sinua odottaa jokin koitos tai haaste, johon kannattaa ladata kunnolla paukkuja. Kun onnistut sen selättämisessä, on tunne verraton ja kaiken vaivannäkösi arvoinen.

HÄRKÄ

Kun joku tarjoaa sinulle tänään apuaan tai lausuu kohteliaisuuden, ota se turhia kursailematta vastaan. Avoin asenne auttaa vahvistamaan yhteenkuuluvuuden tunnetta.

KAKSONEN

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus oikaista jokin närää tai luottamuspulaa kylvänyt väärinkäsitys. Helpotuksen tunne antaa kosolti uutta virtaa ja tuo kepeyttä askeliisi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

RAPU

Avaa rohkeasti suusi ja pyydä apua tai neuvoja niitä tarvitessasi. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö he auttaisi mielellään.

LEIJONA

Päivä suosii kokoontumisia ja erilaisia yhteistyön muotoja. Omien ajatusten, vahvuuksien ja toiveiden jakaminen muiden kanssa voi saada suoranaisia ihmeitä aikaan.

NEITSYT

Sinulla piisaa virtaa. Käärit hihat ja heittäydyt hommiin pienimmästäkin vinkistä. Jaat auliisti apuasi tarvitseville, mutta saatat siinä sivussa unohtaa omat tarpeesi.

VAAKA

Luotat intuitioosi ja saatat sen viitoittamana tehdä ratkaisuja, jotka voivat herättää muissa kummastusta. Itse tiedät kuitenkin olevasi menossa oikeaan suuntaan.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

SKORPIONI

Päivä on hieman sekava ja heittää eteesi monenlaisia yllätyksiä. Jokaiseen ärsykkeeseen ei kannata reagoida, ja varsinkin suuttumusta kannattaa ilmaista säästeliäästi.

JOUSIMIES

Olet hyvässä iskussa ja vauhtisi on varsin vinhaa. Vaikka puuhasi saattavat ulkopuolisesta näyttää silkalta koheltamiselta, tiedät itse varsin hyvin mitä olet tekemässä.

KAURIS

Jokin vanha asia puskee taas esiin. Sen kaivelu ei hyödytä mitään, joten teet viisaasti, jos keskityt tietoisesti tähän hetkeen ja asioihin, joihin voit vaikuttaa.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Olet hyvin suosittu ja haluttua seuraa, mutta läheisimmissä ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä tai toraa. Älä yritä saada viimeistä sanaa, vaan etsi ennemmin sopua.

KALAT

Kiinnitä tänään erityistä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi, sillä riski väärinymmärryksille on tavallista suurempi. Raha-asioissa puhaltavat suotuisat tuulet.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X