Päivän horoskooppi tiistai 30.1. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 30.1. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 30.1. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Varaudu muuttamaan suunnitelmiasi aikataulun, paikkojen ja tapaamisten suhteen. Ilmassa on romantiikkaa ja kuumia tunteita, jotka kiilaavat arkisten asioiden edelle.

HÄRKÄ

Päivä suosii kaikenlaista kaupankäyntiä. Kyseessä voi olla konkreettisten tavaroiden ostamista tai myymistä, mutta myös palveluksia ja vastapalveluksia vaihdetaan.

KAKSONEN

Yhteinen sävel luottokumppanien kanssa löytyy helposti, mutta vastustajien kanssa kannattaa pelata taitavasti ja kärsivällisesti. Muuten vastassa voi olla ankara kiista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Päivä sopii kaikenlaiseen viimeistelyyn ja asioiden loppuun saattamiseen. Mieti, mitkä asiat tai suunnitelmat ovat enää loppusilausta vailla. Vie ne päätökseen.

LEIJONA

Jos elämässäsi on tiukka paikka tai olet epävarma sen suhteen, miten olisi viisainta toimia, katso menneeseen. Sieltä löytyy vastaus tai ihminen, joka auttaa eteenpäin.

NEITSYT

Yhteistyössä on nyt voimaa. Nuoret henkilöt ovat tavalla tai toisella päivän keskiössä. Kenties saat heiltä tuoretta näkemystä tai pääset itse toimimaan esimerkkinä.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Esiin putkahtaa nyt jotain arvokasta, jonka olet kiireen keskellä unohtanut. Pysähdy sen äärelle, sillä se ei ilmesty elämääsi sattumalta vaan viestii jostain tärkeästä.

SKORPIONI

Nyt on hyvä päivä pysyä liikkeellä ja mennä paikkoihin, joissa on tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin. Vedät nyt puoleesi oikeanlaisia tyyppejä, mitä sitten etsitkään.

JOUSIMIES

Sinun on hyvä laatia budjetti ja pysyä siinä. Olet huikentelevaisella tuulella, ja raha polttelee taskussasi. Toteuta itseäsi ja pidä hauskaa muutoin kuin törsäämällä.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Älä anna periksi liian helposti. Puolusta näkemyksiäsi ja ideoitasi. Niille löytyy kyllä katetta, ja kun jaksat olla sinnikäs, myös uskollisia ja vankkoja tukijoita.

VESIMIES

Saatat nyt joutua odottamattoman huomion ja liehakoinnin kohteeksi. Sinussa onkin toki charmia ja vetovoimaa, mutta jollakulla voi nyt olla muukin syy innokkuuteensa.

KALAT

Joku ystävä tai sukulainen on kenties jäänyt viime aikoina liian vähälle huomiolle. Korjaa tilanne jo tänään. Itsellesikin tekee hyvää viettää aikaa tärkeässä seurassa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X