Päivän horoskooppi tiistai 5.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 5.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 5.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Tänään kannattaa olla toimelias, utelias ja aloitteellinen niin hankkeissasi kuin ihmissuhteissasikin. Onnistut ottamaan edistysaskeleen jossain tärkeässä asiassa.

HÄRKÄ

Pienet käytännön ongelmat tai aikatauluihin liittyvät sekaannukset koettelevat kärsivällisyyttäsi. Älä anna pikku juttujen pilata päivääsi. Asiat järjestyvät kyllä.

KAKSONEN

Lepattava tunne voi enteillä jonkin uuden asian tai vaiheen alkua. Elämääsi saattaa nyt myös astua uusi tuttavuus, joka saa sydämesi lyömään tavallista kiivaammin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Sinulla on nyt onnea kaupanteossa. Saatat tehdä erityisen hyviä löytöjä tai saada hyvän hinnan tarpeettomiksi jääneistä tavaroistasi. Tyylitajusi on vailla vertaa.

LEIJONA

Röyhistät rintaasi ja tuot ylpeästi esiin osaamistasi ja mielipiteitäsi. Pidät tarpeen tullen ärhäkästi niin omia kuin muidenkin puolia. Se, joka haastaa sinut, saa varoa.

NEITSYT

Jokin kohottava elämys nostaa energiatasoasi ja saattaa inspiroida sinua käyttämään laajemmin omaakin luovuuttasi. Yllätyt siitä, mihin kaikkeen halutessasi pystyt.

VAAKA

Koet ihmissuhteissasi liikehdintää. Saatat huomata jonkin suhteen hiertävän tai kasvaneesi erillesi jostakusta aiemmin läheisestä henkilöstä. Ihastumisiakin voi tapahtua.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Ole antelias niin aikasi, huomiosi kuin apusikin suhteen. Huomaat, että orastava turhautuneisuus tai tyytymättömyys vaihtuu iloksi ja merkityksellisyyden tunteeksi.

JOUSIMIES

Tunnet ehkä olosi levottomaksi. Pieni ympäristönvaihdos tekisi terää. Jos siihen ei ole tilaisuutta, riko ainakin rutiinejasi saadaksesi kipeästi kaipaamaasi vaihtelua.

KAURIS

Sinussa on nyt poikkeuksellisen paljon intohimoa ja sydämen paloa, jotka kannattaa kanavoida viisaasti. Suuri sydän ja terävä pää ovat vastaansanomaton yhdistelmä.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Janoat vapautta ja suhtaudut penseästi tarkkoihin ohjeisiin tai ulkopäin tuleviin odotuksiin. Haluat tehdä asiat omalla tavallasi ja omassa tahdissasi, muuten kyllästyt.

KALAT

Ilmassa on kosolti rakkautta ja romantiikkaa, ja saatat nyt rohkaistua tuomaan tunteesi julki salaiselle ihastuksellesi. Vakiintuneiden suhde kokee renessanssin.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X