Päivän horoskooppi tiistai 6.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi tiistai 6.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä tiistai.

Päivän horoskooppi tiistai 6.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Joku voi nyt yrittää jarruttaa menoasi tai puuttua muulla tavoin suunnitelmiisi. Osoita hänelle rajat hienotunteisesti mutta päättäväisesti. Tiedät, mitä olet tekemässä.

HÄRKÄ

Osaat tuoda itseäsi ja ideoitasi esiin mielenkiintoisella ja vakuuttavalla tavalla. Erotut hyvällä tavalla muista ja käännät tilanteen kuin tilanteen eduksesi leikiten.

KAKSONEN

Pidä katseesi tavoitteessasi äläkä tuhlaa aikaasi ja energiaasi tyhjänpäiväisyyksiin. Sinulla on nyt onnetarten tuki takanasi, joten panosta siihen, mikä on tärkeintä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Jokin asia menneisyydestä nousee vielä kerran esiin ja vaatii jonkinlaista selvittelyä. Huomaat, että asia on vaivannut itseäsikin, joten on hyvä saattaa se kuntoon.

LEIJONA

Onnistumiset ja vastoinkäymiset seuraavat tänään toinen toistaan, ja niiden mukana myös mielialasi heittelehtii melkoisesti. Pyri omaksumaan tyyni ja avoin asenne.

NEITSYT

Rakkauselämässäsi puhaltavat nyt suotuisat tuulet. Sinkkujen elämään saattaa tupsahtaa erityisen hurmaava henkilö. Vakiintuneiden suhde saa uusia sävyjä.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Saatat nyt tehdä erityisen onnistuneita löytöjä tai muuten onnistuneet kaupat. Rahaa voi nyt kulua paljon, mutta huolehdit, että saat sille myös kunnolla vastinetta.

SKORPIONI

Polkusi voi nyt mutkitella, ja joudut ehkä näkemään ylimääräistä vaivaa päästäksesi tavoitteeseesi, mutta matka sinne on yllättävän hauska ja tarjoaa uusia kokemuksia.

JOUSIMIES

Yritä pitää kielesi kurissa, sillä sinulla on nyt taipumusta lörpötellä sivu suusi. Kadut, jos möläytät jotain loukkaavaa tai vuodat sinulle luottamuksella uskotun asian.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Kuuntele sisintäsi äläkä toimi periaatteitasi ja sydäntäsi vastaan. Sinulta löytyy kyllä riittävästi rohkeutta ja selkärankaa puhaltaa peli tarvittaessa poikki.

VESIMIES

Mielikuvituksesi ja luovuutesi roihuavat ja voivat nyt johdattaa sinut tekoihin ja paikkoihin, jotka ovat varsin kaukana alkuperäisistä suunnitelmistasi.

KALAT

Sinulla on onnea rahaan liittyvissä asioissa. Teet ehkä onnistuneet kaupat tai keksit keinon lisätä ansioitasi. Jokin sijoituksesi voi myös viimein alkaa tuottaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X