Päivän horoskooppi torstai 1.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 1.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 1.2. – Lue ennuste, mitä tähdet lupaavat horoskooppimerkillesi tähän päivään!
Teksti:
Paula Joentaus

Päivän horoskooppi ennakoi, mitä on tänään luvassa horoskooppimerkillesi!

OINAS

Mikäli sydämenasiat tuottavat päänvaivaa, älä haudo ajatuksia itseksesi. Ota ne puheeksi luottoystäväsi kanssa. Keskustelu auttaa näkemään asiat uudelta kantilta.

HÄRKÄ

Huomaat ehkä kasvaneesi ulos jostain suhteesta tai asiasta. Asian tiedostettuasi löydät myös itsestäsi rohkeutta ja pontta irrottautua siitä ja tehdä tilaa uudelle.

KAKSONEN

Sinulla on pilkettä silmässä, ja olet taitava flirttailemaan. Nyt saat kohdata vertaisesi vilkkusilmän. Kohtaaminen saa pasmasi sekoamaan ja sukat pyörimään jaloissasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Sinulta löytyy nyt sekä yllin kyllin mielikuvitusta ja luovuutta että riittävästi käytännöllisyyttä ja realismia, jotka auttavat sinua tekemään unelmistasi totta.

LEIJONA

Sinussa herää nyt vahva kiinnostus jotain uutta asiaa tai henkilöä kohtaan. Ota selvää, mistä kiinnostuksesi kumpuaa. Saatat saada elämääsi jotain hienoa ja pysyvää.

NEITSYT

Jos mielesi on apea, pohdi, mistä se kertoo. Kohtele itseäsi ystävällisesti ja lempeästi. Jos kaipaat lepoa, lepää. Jos piristystä, tapaa ystäviä ja tee jotain hauskaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

Sinussa on tavattoman paljon säihkettä ja vetovoimaa, jotka lumoavat ne, jotka ajautuvat vaikutuspiiriisi. Saat nyt halutessasi vaivatta muut tanssimaan pillisi mukaan.

SKORPIONI

Kauneudenjanosi on herännyt. Olet kiinnostunut siitä, miltä asiat näyttävät. Se voi innostaa sinut muuttamaan kotisi sisustusta tai kohentamaan ulkoista olemustasi.

JOUSIMIES

Pysy liikkeellä. Kohtaamisissa on nyt ylipäätään erityistä sähköä, mutta eräs niistä saattaa saada sydämesi todella läikähtämään ja romantiikannälkäsi heräämään.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Harmittelet jotain aikaisempaa valintaasi tai toimintaasi. Älä tuhlaa enempää energiaa itsesi ruoskimiseen. Olet oppinut virheistäsi ja valitset jatkossa viisaammin.

VESIMIES

Sinulla on nyt kyky yhdistää ainutlaatuisella, ennakkoluulottomalla ja mielenkiintoisella tavalla sekä asioita että henkilöitä. Jokin uusi kumppanuus voi saada alkunsa.

KALAT

Jos olet kokenut olosi tukalaksi tai epävarmaksi jossain tilanteessa, nyt pääset käsiksi piileviin voimavaroihisi. Vapaudut ja huomaat, että alat taas uskoa kykyihisi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X