Päivän horoskooppi torstai 14.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 14.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 14.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Orastava ystävyyssuhde tai romanssi voi nyt puhjeta täyteen kukkaan. Seurasi on haluttua, ja siitä käydään kovaa kamppailua. Mustasukkaisuuskin voi nostaa päätään.

HÄRKÄ

Saatat innostua ryhtymään jonkin tärkeäksi kokemasi asian äänitorveksi. Saatat myös antaa tukeasi jollekulle, joka on hankalassa tilanteessa tai puolustaa altavastaajaa.

KAKSONEN

Elämässäsi on nyt useita liikkuvia palasia, ja tilanne voi tuntua sekavalta tai jopa kaoottiselta. Siedät kuitenkin hyvin epävarmuutta ja sopeudut nopeasti muutoksiin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Jokin matka tai muu ympäristönvaihdos saattaa nyt tulla ajankohtaiseksi. Olet valmis kokeilemaan uusia asioita ja tavallista rohkeampi ottamaan ohjat omiin käsiisi.

LEIJONA

Tunteesi voivat nyt yllättää ja tuottaa ehkä hieman päänvaivaakin. Seuraelämäsi on viriämässä, ja ilmassa voi olla myös romantiikkaa. Uskallat olla aito, mikä viehättää.

NEITSYT

Sano ajatuksesi ja unelmasi ääneen. Saatat nyt saada niille tukea yllättävältä taholta. Lähelläsi voi myös olla joku, joka on tietämättäsi leikitellyt samoilla ideoilla.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

VAAKA

On tärkeää, ettet mitätöi omia toiveitasi ja tarpeitasi tai väheksy kykyjäsi. Ne ovat iso osa sinua ja ansaitsevat osakseen täyden huomiosi. Salli itsesi kukoistaa.

SKORPIONI

Sinulla on sekä kanttia että resursseja tehdä isojakin muutoksia elämässäsi. Mieti mitä haluat elämääsi lisää, tai onko kenties tullut aika hankkiutua eroon jostakin.

JOUSIMIES

Ystävyys ja kumppanuus eri muodoissaan kukoistavat ja antavat siipiesi alle ilmaa, mutta myös turvaa ja järjen äänen sellaista kaivatessasi. Haudot villejä ideoita.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

KAURIS

Asia tai ihmissuhde menneisyydestä nousee taas esiin. Huomaat, ettei sillä ole enää sinuun samanlaista vaikutusta kuin aiemmin. Mahdolliset ongelmat on helppo ratkaista.

VESIMIES

Tahtotilasi on vahva asioissa, jotka koet aidosti tärkeiksi tai kiinnostaviksi, mutta puuduttavissa rutiineissa pysyttäytyminen voi tuottaa vaikeuksia. Etsi vaihtelua.

KALAT

Sinulla on nyt taianomainen kyky saada asiat rullaamaan toivomallasi tavalla ja tuoda parhaat puolet esiin paitsi itsestäsi myös heistä, joiden kanssa olet tekemisissä.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X