Päivän horoskooppi torstai 18.4. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Puuhissasi on nyt kosolti aitoa tekemisen iloa ja meininkiä. Olet vakuuttava ja tuloksia syntyy. Saatat myös löytää jonkun samanhenkisen sparraamaan ja inspiroimaan.

HÄRKÄ

Olet tavallista kokeilunhaluisempi ja spontaanimpi, ja saatat innostua kokeilemaan rajojasi tai heittäytymään johonkin sellaiseen hankkeeseen, johon et muulloin ryhtyisi.

KAKSONEN

Sinua onnistaa erityisesti kaupoissa ja muissa rahaan liittyvissä asioissa. Saatat onnistua myymään jotain hyvään hintaan tai tehdä löydön, jolla säästät pitkän pennin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

RAPU

Intohimo on nyt polttoaineesi. Se siivittää menoasi ja valintojasi hankkeissasi, hankinnoissasi ja ihmissuhteissasi. Olet tavallista vahvatahtoisempi ja aikaansaava.

LEIJONA

Jokin asia ei mene suunnitelmiesi mukaan, mutta osaat suhtautua sekä itseesi että mahdollisiin mutkiin matkassa joustavasti ja huumorilla. Lopputulos ylittää odotuksesi.

NEITSYT

Olet tottunut rivakkaan tahtiin ja tehokkuuteen, ja sinun voikin olla hankalaa sopeutua hitaampien tahtiin tai vapaampiin toimintatapoihin. Toimit nyt parhaiten yksin.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Luovuutesi roihuaa, ja mielesi tuottaa toinen toistaan huikeampia ideoita. Anna ajatustesi liitää vapaina ja ideoiden hakea muotoaan. Toiminnan aika koittaa myöhemmin.

SKORPIONI

Et suostu ottamaan vastaan muiden neuvoja tai varoituksia, vaan teet asiat niin kuin olet päättänyt. Vaistosi toimii hyvin ja auttaa sinua löytämään toimivat ratkaisut.

JOUSIMIES

Päivä on suorastaan hengästyttävä ja voi sisältää sekä odottamattomia pulmia että yllättäviä onnenpotkuja. Ihmissuhteissa olet suosittu, ja romantiikan saralla kipinöi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Yhteisymmärrys muiden kanssa syntyy tänään tavallista helpommin, ja saatat myös löytää elämääsi uuden kiinnostavan henkilön, joka voi osoittautua hengenheimolaiseksesi.

VESIMIES

Olet tavallista tarkempi sen suhteen miten, missä ja keiden kanssa haluat viettää aikaasi. Turhanpäiväinen tekeminen tai juoruilu eivät kiinnosta. Kaipaat syvällisyyttä.

KALAT

Saatat itsekin yllättyä siitä, miten helposti saat tahtosi läpi, kun uskallat olla jämäkkä. Et kuitenkaan ole mikään jyrä, vaan osaat ottaa muidenkin toiveet huomioon.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X