Päivän horoskooppi torstai 21.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 21.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 21.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Olet tavallista alttiimpi muiden vaikutuksille, mikä kannattaa huomioida siinä, keiden parissa vietät tänään aikaasi. Hakeudu seuraan, joka inspiroi ja jossa viihdyt.

HÄRKÄ

Valitse tietoisesti millaisilla asioilla täytät päiväsi. Sinusta on moneen, mutta jos pääset puuhaamaan omien kiinnostuksen kohteidesi parissa, menestys on huimaa.

KAKSONEN

Syliisi voi tänään tipahtaa erityisen houkutteleva tilaisuus, ja tunnut muutenkin olevan onnetarten suosiossa. Onnistut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Sinuun yritetään vaikuttaa ulkoapäin ja huomiostasi ja ajastasi kamppaillaan. Mitä rauhallisempana ja itsenäisempänä onnistut pysymään, sitä viisaampia päätöksiä teet.

LEIJONA

Tunnelma on hieman hermostunut, ja sanaharkkaa ja tahtojen taistelua syntyy. Joskus on viisaampaa perääntyä kuin taistella hinnalla millä hyvänsä viimeisestä sanasta.

NEITSYT

Itsevarmuutesi ja tahtotilasi ovat huipussaan, ja uskallat toimia toisin kuin sinulta on totuttu odottamaan. Koet tärkeäksi saada elää aidosti itsesi näköistä elämää.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Sinulla on runsaasti tarmoa ja ideoita. Olet hyvin aloitteellinen mitä tulee töihin, asioihin joita haluat saavuttaa ja ihmissuhteisiin. Jokin suhde puhkeaa kukkaan.

SKORPIONI

Teet mielelläsi vähemmän, mutta paremmin. Nautit voidessasi syventyä rauhassa mielekkääseen tekemiseen, mutta vastaavasti turhaudut, jos keskittymistäsi häiritään.

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota viestintääsi. Saatat nyt puhua sivu suusi tai tulla väärinymmärretyksi huonojen sanavalintojen vuoksi. Valitsemalla sanasi oikein saat ihmeitä aikaan.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Olet tänään parhaimmillasi, kun pääset tekemään jotain konkreettista, jonka jäljet ovat heti nähtävissä. Sinulla on luovuutta ja energiaa, joka kannattaa ottaa käyttöön.

VESIMIES

Olet nyt tavallista intohimoisempi, ja sinulla on polttava tarve päästä toteuttamaan itseäsi. Leikittelet rohkeasti ideoilla, ja jälki saattaakin olla varsin vaikuttavaa. 

KALAT

Olet valovoimainen ja vedät puoleesi runsaasti romanttista huomiota. Vaikka se imarteleekin, saatat nyt puuhailla mieluummin omien mielenkiinnon kohteidesi parissa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X