Päivän horoskooppi torstai 22.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 22.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 22.2. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Näet selkeästi omat vahvuutesi ja muutkin asiat, jotka ovat hyvin elämässäsi. Tyytyväisyytesi heijastuu niin ihmissuhteisiisi kuin hankkeisiisikin. Ne kukoistavat.

HÄRKÄ

Sinulle tuputetaan nyt tietoja, juoruja tai neuvoja, mutta niiden luotettavuuteen kannattaa suhtautua kriittisesti. Pidä pääsi kylmänä äläkä niele aivan kaikkea.

KAKSONEN

Päivä on runsas tarjonnaltaan ja sisältää äkkikäänteitä ja yllätyksiä. Vaikka hiki voi ajoittain nousta otsalle, päivän saldo jää silti ehdottomasti plussan puolelle.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Kuljet rohkeasti omaa polkuasi ja seisot mielipiteittesi takana, vaikka niitä haastettaisiinkin. Tahtotilasi ja itseluottamuksesi ovat poikkeuksellisen vahvalla tolalla.

LEIJONA

Sytyt nyt helposti eteesi odottamatta tulevista kimmokkeista. Kyseessä voi olla erityisen puhutteleva kohtaaminen tai jokin luovuutesi herättävä elämys tai sattumus.

NEITSYT

Elämääsi ilmestyy nyt tuoreita tuttavuuksia, joista voi olla sekä iloa että konkreettista hyötyä. Verkostoituminen on vaivatonta, vastavuoroista ja hedelmällistä.

VAAKA

Jokin hanke tai ihmissuhde, joka on ajautunut vastatuuleen, on nyt mahdollista ohjata takaisin raiteilleen. Olet halutessasi loistava sovittelija ja neuvottelija.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Jos olet kieltänyt jonkin puolen itsestäsi, tukahduttanut jonkin toiveesi tai sulkenut silmäsi joltain ongelmalta, nyt on aika kohdata totuus ja tehdä asialle jotakin.

JOUSIMIES

Peilaat nyt itseäsi muista ihmisistä ja saat sitä kautta selkeämmän kuvan siitä, kuka olet ja mitä elämääsi haluat – ja toisaalta myös siitä, mitä haluat välttää.

KAURIS

Päivällä on sinulle runsaasti tarjottavaa. Sinulla on nyt onnea niin ihmissuhteissa, neuvotteluissa kuin kaupoissakin. Käytä eteesi tulevat tilaisuudet hyödyksesi.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Sinusta löytyy nyt sekä tahtotilaa että pelisilmää. Uskallat tavoitella haluamaasi, mutta jos keinosi eivät tuota tulosta, olet valmis muuttamaan toimintatapojasi.

KALAT

Osaat pukea ajatuksesi ja toiveesi sanoiksi niin taitavasti, ettei muiden tulisi mieleenkään asettua tulpaksi tavoitteillesi. Saat halutessasi konkreettista apuakin.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X