Päivän horoskooppi torstai 28.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 28.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 28.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Syvälliset keskustelut ja ideoiden ja unelmien jakaminen ovat tänään paitsi mieluisaa, myös erityisen hedelmällistä puuhaa. Jokin kylvämäsi siemen alkaa tänään itää.

HÄRKÄ

Sinulla on nyt taito saada muut panemaan parastaan ja rohkaista heitä haaveissaan. Ilmaiset itsekin itseäsi tavallista avoimemmin ja monipuolisemmin. Seurasi on haluttua.

KAKSONEN

Kierroksesi nousevat helposti liian koviksi, ja silloin johtoajatus helposti hukkuu. Etsi ja vaali tasapainoa ja mielenrauhaa. Älä tee tärkeitä päätöksiä kiireessä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Olet tänään tavallista napakampi ilmaisussasi. Sanot arastelematta mitä haluat ja ajattelet, ja mahdolliset vastalauseet torppaat ystävällisesti mutta päättäväisesti. 

LEIJONA

Et ota itseäsi turhan vakavasti ja suhtaudut muihinkin avarakatseisesti ja lempeästi. Leppoisa ote ei kuitenkaan suinkaan tarkoita sitä, ettetkö saisi asioita aikaan.

NEITSYT

Jos saat jotain päähäsi, mieltäsi on turha yrittää muuttaa. Sinulla on nyt tahtoa ja sinnikkyyttä, joiden avulla selvität miltei minkä tahansa tiellesi tulevan esteen.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Asiat, jotka panet tänään alulle, saavat hyvän ja hedelmällisen kasvupohjan. Luovuutesi ansiosta hankkeissasi on nyt sitä jotain, mikä saa ne erottumaan edukseen muista.

SKORPIONI

Vanha tuttava voi ilmestyä yllättäen elämääsi, tai tunnet itse halua ottaa yhteyttä johonkuhun, josta et ole kuullut aikoihin. Vaistoat keiden seura tekee sinulle hyvää.

JOUSIMIES

Sinulla on pilkettä silmässä ja onnistut levittämään iloa ympärillesi missä liikutkin. Olet hyvällä asialla, sillä moni kaipaa kipeästi jotain positiivista ja piristävää.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Saat tilaisuuden edistää jotain itsellesi tärkeää asiaa. Kyseessä voi olla jokin henkilökohtainen hanke, mutta sellainen, josta koituu iloa tai hyötyä myös muille.

VESIMIES

Kuljet vastavirtaan, mutta nautit kun saat tehdä asioita omalla tavallasi. Tuloksiakin syntyy, joten saatat saada piankin seuraksesi jonkun, joka tähtää samaan.

KALAT

Ilmassa on rakkautta ja romantiikkaa. Vakiintuneet löytävät entistäkin vahvemman yhteyden kumppaniinsa, ja sinkuille löytyy toiveikkaita ihailijoita yllin kyllin.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X