Päivän horoskooppi torstai 29.2. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Valitse seurasi huolellisesti, sillä se vaikuttaa nyt tavallista enemmän omaan mielialaasi. Innostavassa ja hauskassa seurassa puhkeat itsekin täyteen kukoistukseesi.

HÄRKÄ

Olet onnetarten lemmikki. Teet ehkä erityisen hyvät kaupat, tai raha-asioissasi voi tapahtua jokin kannaltasi suotuisa käänne. Rakkaudessakin riittää kipinää ja hehkua.

KAKSONEN

Muut näkevät sinut hyvin kiinnostavana, ja hakeutuvat mielellään seuraasi. Jokin etääntymään päässyt suhdekin voi lämmetä uudelleen. Olet idearikas ja sanavalmis.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

RAPU

Saatat nyt saada äkillisen ja vahvan innoituksen puuskan jostain henkilöstä tai tapahtumasta. Siihen kannattaa tarttua ja ammentaa siitä motivaatiota omiin hankkeisiisi.

LEIJONA

Jos olet kokenut olevasi hukassa tai epävarma jonkin asian suhteen, saatat tänään saada jonkin tärkeän oivalluksen, joka auttaa näkemään asian aivan uudessa valossa.

NEITSYT

Tunnet ehkä orastavaa levottomuutta ja seikkailunhalusi voi nostaa päätään. Matkakärpänen voi puraista, tai innostut tekemään arkeasi tai asumistasi koskevia muutoksia.

VAAKA

Luontaisille neuvottelijan taidoillesi tulee tänään käyttöä, kun joudut puhumaan itsesi tai jonkun muun kuiville kiperästä tilanteesta tai pyrit saamaan haluamasi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

SKORPIONI

Joudut hieromaan älynystyröitäsi ratkaistaksesi jonkin pulman tai hankalan tilanteen. Pystyt siihen, kun paneudut asiaan aidosti. Pääset nauttimaan voittajafiiliksestä.

JOUSIMIES

Ihmissuhteissa, etenkin romanttisissa sellaisissa, riittää tunteita ja tapahtumia. Joku saattaa kalastella suosiotasi, mutta voit nyt itsekin heittäytyä aloitteelliseksi.

KAURIS

Jokin kotia tai asumista koskeva päätös voi olla ajankohtainen. Luota omiin näkemyksiisi ja mieltymyksiisi sitä tehdessäsi. Saatat saada jonkin yllättävän tiedon.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Päivässäsi riittää menoa ja meininkiä. Pursuat uusia ideoita ja haluat panna ne täytäntöön viipymättä. Innostut kenties testaamaan myös henkilökohtaisia rajojasi.

KALAT

Haluat tuntea, että olet jollain tavalla kehittymässä tai menossa eteenpäin. Älä myllää koko elämääsi uusiksi vain vaihtelun halusta, vaan pohdi mitä aidosti haluat.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X