Päivän horoskooppi torstai 7.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi torstai 7.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä torstai.

Päivän horoskooppi torstai 7.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Jos joku koettaa johdatella sinua tai kritisoi valintojasi, hän saa kipakkaa palautetta. Et siedä, että asioihisi puututaan tai sinulle tuputetaan neuvoja pyytämättä.

HÄRKÄ

Kukoistat päästessäsi puhaltamaan yhteen hiileen muiden kanssa. Uskallat tuoda omat vahvuutesi esiin ja osaat antaa tilaa ja tunnustusta myös muiden taidoille.

KAKSONEN

Havahdut huomaamaan, että olet kasvanut irti joistain asioista elämässäsi. Et epäröi panna tuulemaan, vaan raivaat reippaasti tilaa uudelle. Jokin suhde orastaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Sinulla on intoa ja halua kartuttaa tietojasi ja osaamistasi. Saatat törmätä henkilöön tai asiaan, joka motivoi sinua asettamaan itsellesi kunnianhimoisen tavoitteen.

LEIJONA

Jos ja kun pyrit saamaan haluamasi, unohda vaatiminen ja muiden komentelu. Suosi pehmeitä keinoja ja muista vastavuoroisuus. Ole valmis tekemään palveluksia myös muille.

NEITSYT

Osaat tuoda parhaat puolesi esiin, ja muut pitävät sinua viehättävänä ja mielenkiintoisena. Jokin suhde saattaa kasvattaa merkitystään. Ilmassa on runsaasti romantiikkaa.

VAAKA

Päivästäsi ei tapahtumia ja vauhtia puutu. Olet avoin uusille asioille ja onnistut vetämään puoleesi henkilöitä, joilla on jotain erityisen kiinnostavaa tarjottavaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

SKORPIONI

Mikäli olet suunnitellut elämänmuutosta tai jonkin hankkeen aloittamista, päivä antaa sille suotuisan ja vahvan alun. Sinulta löytyy nyt sekä luovuutta että jämäkkyyttä.

JOUSIMIES

Sinulla piisaa virtaa, mutta jos et pohdi etukäteen mihin haluat sen käyttää, tuloksena on sekava päivä. Se vaikuttaa kiireiseltä, mutta jää tuloksiltaan laihaksi.

KAURIS

Olet tavallista impulsiivisempi ja olet ylipuhuttavissa hankkeisiin, joista et normaalisti innostuisi. Kartutat kokemuksia ja löydät ehkä uuden kiinnostuksenkohteen.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VESIMIES

Sinuun yritetään vaikuttaa, mutta jos noudatat muiden ohjeita ja toiveita, eksyt omalta polultasi. Tiedät itse parhaiten, mitä olet tekemässä ja mihin pyrkimässä.

KALAT

Olet poikkeuksellisen luova ja idearikas. Saatat nyt löytää uuden työn tai tehdä jännittävän aluevaltauksen. Sinulla on kyky visioida ja haistaa mahdollisuuksia.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X