Seuran horoskooppi 1.3-7.3. – Hyvää syntymäpäivää, Antti Virmavirta!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Antti Virmavirta viettää 64-vuotissyntymäpäiväänsä 7. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Antti ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Antti Virmavirta viettää 64-vuotissyntymäpäiväänsä 7. maaliskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Antti Virmavirta!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämässäsi on nyt enemmän kuin ripaus taikaa. Yllättävät kohtaamiset ja odottamattomat onnenpotkut seuraavat toinen toistaan, ja ilmassa on seikkailun ja kihelmöivän jännityksen tuntua. Elät hyvin vahvasti ja saat kokea lapsenomaista iloa ja innostusta. Jakso lataa akkusi ja kylvää jonkin uuden alun siemenen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Saatat tuntea, että kontollasi on nyt liikaa velvoitteita ja vastuuta. Muiden syyttely ei silti auta. Jos olet tyytymätön, käännä katseesi itseesi. Mieti, minkä haluaisit olevan elämässäsi toisin. Mieti myös sitä, mitkä valinnat ovat johtaneet sinut nykyiseen tilanteeseen. Löydät kyllä oikean ratkaisun.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jonkun läheisesi tilanne askarruttaa. Tarjoa tukeasi mutta älä tuputa neuvoja pyytämättä. Usein pelkkä kuunteleminen auttaa. Pieni irtiotto, maisemanvaihdos tai muu rutiineista irtautuminen toisi kaivattua piristystä ja ruokkisi luovuuttasi, joten jos tilaisuus sellaiseen tarjoutuu, siihen kannattaa tarttua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on selvästi kevättä rinnassa. Luovuutesi nostaa päätään, ja sille kannattaakin antaa tilaa ja aikaa. Myös sosiaalinen elämäsi on hienossa nosteessa, ja romantiikkakin kukoistaa. Ainoa varoituksen sana koskee rahankäyttöäsi. Olet hövelillä ja kevytmielisellä tuulella, joten saatat innostua tuhlaamaan liikaa.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Rapu

(21.6.–22.7.)

Eteesi tulee jokin tärkeä päätös. Paneudu siihen kunnolla ja keskity myös yksityiskohtiin, niin et joudu harmittelemaan myöhemmin. Pidä lopullinen päätösvalta omissa käsissäsi, vaikka kysyisitkin muiden mielipidettä. Kaipaat elämääsi enemmän selkeyttä ja saatat nyt innostua karsimaan nurkistasi turhaa tavaraa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Edessäsi on sähäkkä jakso, joka pitää sinut liikkeellä ja kiireisenä. Saat jonkin tarjouksen, joka houkuttelee. Kannattaa vielä malttaa hetki, sillä arvostelukykysi ei nyt ole aivan terävimmillään. Jokin kohtaaminen voi osoittautua hyvin hedelmälliseksi ja tuoda elämääsi jotain uutta ja erityisen kiinnostavaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Etsit vastausta johonkin kysymykseen tai haudot oraalla olevaa unelmaa. Siksi kaipaat nyt taval­lista enemmän omaa aikaa ja rauhaa selvitelläksesi ajatuksiasi. Näennäisestä ­tapahtumattomuudesta huolimatta olet melko isonkin prosessin pyörteissä, joten on vain ­viisasta olla haalimatta liikaa ohjelmaa ja tekemistä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Velvoitteet ja ennalta sovitut tekemiset pitävät sinut kiireisenä, ja sinusta voi tuntua siltä kuin olisit niiden kahleissa. Seikkailun- ja vapaudenhalu valtaavat mielesi, mutta joudut odottamaan tovin, ennen kuin pääset toteuttamaan haaveitasi niiltä osin. Henkevä ja inspiroiva seura piristää ja antaa iloa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos jossain ihmissuhteessasi on kitkaa, asia kannattaa ottaa avoimesti puheeksi. Erityisesti jakson alkupuoli on hedelmällistä ongelmien ratkaisun suhteen. Seuraelämä on vireää, ja toimintaa on ehkä enemmän kuin jaksaisitkaan. Suorita karsintaa ja varaa riittävästi aikaa myös levolle ja omille harrastuksillesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Suhteet perheeseen tai sukuun korostuvat ja niissä tapahtuu lähentymistä. Jokin kalvanut kauna tai väärinkäsitys voi ratketa ja yhteisymmärrys löytyä. Sinulla on tarve jakaa ajatuksia ja asioita, ja siirrät mielelläsi osaamistasi ja tietoa eteenpäin. Ohjaajan tai opettajan rooli sopii sinulle kuin nakutettu.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakaminen on jakson teema, ja se voi koskea paitsi iloja ja murheita myös konkreettisia asioita, kuten asumisjärjestelyjä tai omaisuutta. Jokin yhteinen tavoitekin saattaa löytyä ja tuoda elämääsi uutta innoitusta. Raha nousee tavalla tai toisella keskiöön, ja sen hankkimiseen saattaa nyt tarjoutua yllättävä tapa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteiden merkitys ja vastavuoroisuus korostuvat. Saat omille hankkeillesi tukea ja autat itsekin jotakuta toista eteenpäin omissa pyrkimyksissään. Ongelmanratkaisukykysi on nyt huippuluokkaa. Keksit nokkelia ja tuoreita lähestymistapoja, joiden avulla esteet on mahdollista kiertää tai ylittää.

X