Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2023
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa 2023 on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan maaliskuun 2023 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen maaliskuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

★ On valintojen aika. Älä kiellä itseltäsi kehittymisen riemua. Anna uteliaisuudelle ja ennakkoluulottomuudelle tilaa. Samalla voit myöntää itsellesi, mitkä asiat eivät enää anna sinulle mitään vaan ovat muodostuneet riippakiveksi.

Härkä (20.4.–20.5.)

★ Saat nyt hankkeillesi oivallista tukea sekä kumppaniltasi että ystäviltäsi. Jokin asia, päätös tai projekti on viittä vaille valmis. Älä sorru hätiköintiin kalkkiviivoilla, sillä huolellinen hiominen tekee siitä vielä paremman.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

★ Helppo ja kepeä jakso. Asiat sujuvat mukavasti ilman että sinun tarvitsee nähdä paljoa vaivaa niiden eteen, mutta mikäli päätät tosissasi panostaa johonkin, menestys voi olla suorastaan huikaisevaa. Seuraelämä on vireää ja antoisaa.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Rapu (21.6.–22.7.)

★ Tapettiin sulautuminen on mahdotonta, sillä karismasi ei salli katseilta piiloutumista. Unohda siis turha ujous ja käytä tilaisuus hyödyksesi. Sanoillasi on nyt erityistä painoarvoa, joten puhu asioista, joita haluat itse edistää.

Leijona (23.7.–22.8.)

★ Ihmissuhteissasi on liikehdintää. Ehkä ajaudut suorastaan romanssin pyöreisiin tai löydät itsellesi hengenheimolaisen yllättävästä paikasta. Näet nyt selkeästi, keiden seura tekee sinulle hyvää ja tukee kasvuasi. Jokin uusi ovi avautuu.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

★ Sensuelli puolesi kukoistaa, ja moni ihastuu sinuun. Itse olet tietämätön tekemästäsi vaikutuksesta ja kaipaat kohtaamisilta ennen kaikkea syvällisiä keskusteluja ja älyllistä ajatustenvaihtoa. Anna romantiikallekin mahdollisuus.

Vaaka (23.9.–23.10.)

★ Olet seuraelämän taituri ja mestari luomaan tunnelmaa. Anna vaihteeksi estradi muille ja keskity sivurooliin. Se voi vaatia totuttelua, mutta se myös palkitsee aidoilla kohtaamisilla ja uusilla näkökulmilla. Olet tavallista itsenäisempi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

★ Sinussa on nyt särmää ja potkua, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Halutessasi voit polkaista käyntiin jonkin isommankin hankkeen, sillä onnistut nyt puhumaan miltei kenet tahansa puolellesi. Romantiikan sarallakin kipinöi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Jousimies (23.11.–21.12.)

★ Kaipaat enemmän tilaa itsesi toteuttamiselle ja aikaa mieleiselle tekemiselle ja olet myös valmis ottamaan niitä. Osaat tosin ilmaista aikeesi niin viehkosti, etteivät muut edes yritä rajoittaa menojasi. Saat osaksesi tukea ja ihailua.

Kauris (22.12.–19.1.)

★ Tiedostat tarpeesi ja osaat huolehtia niistä. Panostat etenkin arjen toimivuuteen ja asioihin, jotka lisäävät tyytyväisyyttäsi. Se koskee myös läheisiä ihmissuhteitasi. Olet antelias ja hyväksyt rakkaasi sellaisina kuin he ovat.

Vesimies (20.1.–18.2.)

★ Olet elementissäsi saadessasi ravistella luutuneita toimintatapoja tai ajattelumalleja. Pursuat ideoita ja mielipiteitä ja puolustat heikommassa asemassa olevia. Seurastasi suorastaan kilpaillaan, ja olet oiva roolimalli ujommille.

Kalat (19.2.–20.3.)

★ Jakso on seuraelämän suhteen eloisa ja virikkeiltään monipuolinen. Romantiikkaakin väreilee ilmassa. Toisaalta jakso sisältää myös vakavia ja juhlaviakin piirteitä. Alat luoda pohjaa jollekin tärkeälle hankkeelle tai muutokselle.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X