Seuran horoskooppi 12.10.-18.10. – Hyvää syntymäpäivää, Kaija Saariaho!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Säveltäjä Kaija Saarinen viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 14. lokakuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kaija Saariaho syntyi 14. lokakuuta vuonna 1952. Hän on horoskooppimerkiltään vaaka. Onnea Kaija ja muut merkkipäiviään viettävät © Emmi Korhonen/LK

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Säveltäjä Kaija Saarinen viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 14. lokakuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Kaija Saariaho!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kuljet onnistumisesta toiseen, eikä eteesi tule ongelmaa, josta et keskustelemalla selviäisi. Hurmaat muut leikiten, mutta pidemmän päälle se ei riitä tuomaan sinulle riittävästi merkitystä elämään. Tärkeää on, että löydät omat vahvuutesi, opit luottamaan siihen, että pärjäät ja viihdyt aidosti omana itsenäsi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Siinä, missä muut tuskailevat arjen ongelmien kanssa, oma huomiosi kääntyy sisäänpäin. Saatat nyt kipuilla sisäisten ristiriitojen kanssa. Olet analyyttinen etkä päästä itseäsi vähällä. Jos löydät kehitettävää, voit ottaa sen tavoitteeksesi, mutta muista armollisuus ja se, ettei meistä kenestäkään saa täydellistä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Innostava ja silmiä avaava jakso, jonka parasta antia ovat hyvät keskustelut ja niiden poikimat uudet näkökulmat. Sanallinen ilmaisusi on täsmällistä ja osuvaa, joten jos mielit pitää palopuheen tai laatia mielipidekirjoituksen, se saanee hyvän vastaanoton. Laadit nyt myös mielelläsi lennokkaita suunnitelmia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nyt kannattaa pitää sekä toiminta että kommunikointi mahdollisimman yksinkertaisena ja suoraviivaisena, sillä väärinymmärryksiä ja sekaannuksia sattuu tavallista helpommin. Tunnet ehkä paloa saada jotain näyttävää aikaan, mutta hillitse intoasi vielä hetki. Ihmissuhteissa avoimuus ja rehellisyys ovat A ja O.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tekemisiäsi syynätään tarkasti, ja sinusta voi tuntua kuin joku etsimällä etsisi niistä moitittavaa. Jos provosoidut, siitä seuraa sanasota, ja vaikka selviäisitkin voittajana, voivat sen jälkimainingit olla harmillisen raskaat ja pitkäkestoiset. Nouse pikkumaisuuden yläpuolelle ja ota tarvittaessa etäisyyttä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt ennen kaikkea kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnista ja ihmissuhteista. Niissä onkin aivan uudenlaista lämpöä ja läheisyyttä, ja jokin suhde saattaa syventyä entisestään. Jos olet jarrutellut sitoutumista, nyt voit tuntea olevasi siihen enemmän kuin valmis. Jokin asumiseen liittyvä asia nousee esiin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet levoton. Suunnittelet suuria, mutta ideoiden­ toteuttaminen jättää toivomisen varaa. Elämäsi ja mielesi selkiytyvät sitä mukaa kuin ulkoiset häiriötekijät vähenevät. Karsi turhaa kuluttamista, sosiaalisia rientoja ja nurkkiin kertynyttä turhaa tavaraa. Ilo ja mielenrauha löytyvät yksinkertaisista asioista.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Osaat suhtautua eteesi tuleviin muutoksiin tavallista rennommin ja avoimemmin. Luovuutesi virtaa, ja ilmaiset itseäsi monipuolisesti ja kiinnostavasti. Karismasi on huipussaan, joten saat helposti haluamasi. Ilmassa on romantiikkaa, ja jonkun kanssa kemiat voivat kohdata tavalla, joka myllertää elämääsi enemmänkin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Etukäteen laadituista suunnitelmista on nyt vaikea pitää kiinni, eikä niitä koskeviin yllätyksiin voi oikeastaan varautua muuten kuin pitämällä asenteensa joustavana ja aikataulunsa mahdollisimman väljänä. Maalaisjärjelle on nyt tilausta, ja luovuutesi ja neuvokkuutesi ongelmien ratkaisijana nousevat arvoonsa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Energia on varsin levotonta, ja riski väärinkäsityksille suuri. Vaikeneminen on nyt kultaa, puhuminen hopeaa, mikä sujuukin sinulta luonnostaan. Intuitiosi toimii tavallistakin paremmin, ja tunnistat ihmisten motiivit jopa paremmin kuin he itse. Anna tilanteiden elää ja kehittyä. Tiedät, miten ja milloin toimia.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet terävä ja omaksut laajojakin asiakokonaisuuksia ihmeellisen helposti. Sinusta saattaa tuntua kuin pääsi päällä olisi syttynyt lamppu, sillä näet nyt aiemmin hämmentäneet asiat kirkkaasti. Oivallukset ja älynväläykset valaisevat tietäsi ja jättävät sinulle ammennettavaa vielä pitkäksi aikaa eteenpäinkin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Järjestelmällisyytesi ei nyt auta, sillä asioilla on taipumusta muuttua viime hetkellä, mikä pakottaa sinut reagoimaan nopeasti. Vaikka voit saada hieman ylimääräisiä sydämentykytyksiä, on toisaalta hyvä, että joudut kaivamaan spontaaniutesi ja luovuutesi esiin. Ehkä uskallat luottaa niihin jatkossakin enemmän.

X