Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi lokakuu 2022
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan lokakuun 2022 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen lokakuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Elämäsi on tiivistymässä monessa mielessä. Palapelin palaset alkavat loksahdella kohdalleen ja levällään olleet asiat järjestyä. Sama pätee ihmissuhteisiin. Jos olet etääntynyt jostakusta, välit voivat nyt lämmetä uudelleen.

Härkä (21.4.–21.5.)

Saatat tuntea olosi levottomaksi tai hermostua tavallista helpommin. Keskity konkreettiseen tekemiseen ja vietä aikaa läheistesi seurassa, se tyynnyttää. Jakson puolivälissä tunnelma kevenee. Seuraelämä kutsuu, ja suosiosi kasvaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Ulospäin näytät pirteää ja huoletonta naamaa, mutta sisälläsi vellovat suuret tunteet, ja mielesi työstää isoja kysymyksiä. Sisäinen äänesi hukkuu helposti ulkoiseen pauhuun tai velvollisuuksien vuohon. Yritä kuulla, mitä se viestii.

Rapu (22.6.–22.7.)

Hieno jakso, jonka aikana saavutat tai ainakin lähestyt unelmiasi. Panet itsesi likoon ja saat muutkin toimimaan tahtosi mukaan ilman että he kokevat tulevansa määräillyksi. Ilmennät kiehtovasti sekä itsevarmuutta että nöyryyttä.

Leijona (23.7.–23.8.)

Jakso käynnistyy ehkä hiljaisemmissa merkeissä kuin toivoisit, mutta ole kärsivällinen ja keskity keräämään voimia. Jakson puolivälissä vauhti kiihtyy. Osallistut monenlaiseen menoon ja hankkeeseen, ja roolisi on niissä keskeinen.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Et ole aivan parhaassa iskussa, joten älä vaadi itseltäsi tai muilta liikaa. Kun otat asiat ja tilanteet sellaisina kuin ne tulevat, saatat yllättyä myönteisesti. Jakson edetessä voimasi palaavat. Siitä alkaakin tapahtumarikas tehovaihe.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Harmoninen jakso, jonka tahti ja sisältö ovat pitkälti omissa käsissäsi. Seuraelämä on antoisaa, ja tuttavapiirisi voi saada kiinnostavan lisän. Halutessasi olet hyvin tehokas, mutta annat arvoa myös nautinnoille ja rentoutumiselle.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Käyt kovilla kierroksilla. Mielesi suoltaa toinen toistaan lennokkaampia ideoita, etkä viihdy fyysisestikään aloillasi. Myös tunne-elämäsi on vahvaa ja romanttissävytteistä. Joku saattaa nyt tulla ja järisyttää maailmaasi kunnolla.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Koet palavaa tarvetta saada luoda, uudistua, kehittyä ja tuntea edistyväsi jossain. Sinulla on hauskaa rikkoessasi rutiineja ja keksiessäsi uusia tapoja toimia. Perhe ja ystävät saattavat purnata jäävänsä liian vähälle huomiolle.

Kauris (22.12.–20.1.)

Paina tietoisesti jarrua. Kutsuista ja tekemisestä ei totisesti ole pulaa, ja seuraasi tavoitellaan kiihkeästi, mutta olet jonkin suuren muutoksen tai oivalluksen kynnyksellä, ja kypsyäkseen se tarvitsee tarpeeksi tilaa ja rauhaa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Luovuutesi jyllää, ja mielialasi on kepeän leikkisä. Ihmissuhteissasi on iloa ja riemua, ja jonkun kanssa saattaa myös syntyä yllättävää romanttista jännitettä. Voit nyt saada pohtimisen arvoisen raha-asioihin liittyvän ehdotuksen.

Kalat (19.2.–20.3.)

Saatat tuntea olevasi hieman hakoteillä tai kyseenalaistaa tekemiäsi valintoja. Ei huolta, asiat etenevät toivomaasi suuntaan, vaikka se ei joka hetki siltä näyttäisikään. Jakson edetessä luottamuksesi ja itsevarmuutesi kasvavat.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X