Seuran viikkohoroskooppi 1.5–7.5. – Paljon onnea, Mikko Alatalo!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mikko Alatalo viettää 73-vuotissyntymäpäiväänsä 1. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Mikko ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi. 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mikko Alatalo viettää 73-vuotissyntymäpäiväänsä 1. toukokuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää muusikko ja poliitikko Mikko Alatalo!

Härkä (20.4.–20.5.)

Jakso on tapahtumiltaan ja vauhdiltaan kuin sinulle tehty. Mielekästä tekemistä piisaa, ja saat toimia omassa tahdissasi ja omalla tavallasi, mikä ruokkii luovuuttasi. Jakson edetessä tunnet energiatasosi kohoavan. Suhtaudut uusiin asioihin ja ihmisiin uteliaan kiinnostuneesti ja solmit hyödyllisiä kontakteja.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Säntäät toukokuuhun torvet soiden ja pää uusia ideoita pursuten. Seuraelämäsi on vilkasta, ja toimit mielelläsi erilaisten tempausten alullepanijana ja seremoniamestarina. Jakson lopulla tulee pysähdys ja aika ottaa pari askelta taaksepäin. Jokin vauhdin huumassa huomiotta jäänyt asia vetää silloin puoleensa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Saatat nyt tuntea vahvaa tarvetta tutkia juuriasi ja pohtia paikkaasi maailmassa. Panostat nyt myös erityisen paljon viihtyvyyteen ja toimivuuteen kotona, ja saatat innostua remontoimaan tai kohentamaan kotisi sisustusta. Sinulla on taito ratkaista pulmat ja saattaa asiat raiteilleen. Seurasi vetää puoleensa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Vedät luontaisesti muiden huomion puoleesi ja otat ohjat yhteisissä hankkeissa. Nyt voit kuitenkin kaivata enemmän tilaa ja aikaa omille mielenkiinnon kohteillesi ja innostua toteuttamaan itseäsi aiempaa monipuolisemmin tai venyttämään rajojasi. Jotain uutta on tuloillaan, ja jakso on pitkälti sen tunnustelua.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Elät vahvaa itsetutkiskelun aikaa ja kyseenalaistat ehkä aiempia käsityksiäsi tai toimintatapojasi. Kaipaat syvällisyyttä ja merkityksellisyyttä niin ihmissuhteissasi kuin tekemisissäsikin, ja saatat ottaa etäisyyttä pinnallisina pitämiisi henkilöihin tai turhanpäiväiseen puuhailuun. Olet jonkin uuden edessä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Rahaan, omistamiseen ja jakamiseen liittyvät asiat nousevat nyt esiin useassa yhteydessä. Saatat suunnitella yhdistäväsi voimavarasi jonkun samasta asiasta kiinnostuneen kanssa tai pohtia jotain isompaa hankintaa. Saat ehkä jonkin tuottoisan idean tai löydät uusia säästökohteita. Pystyt vahvistamaan asemiasi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet nyt erityisen valikoiva sen suhteen, keitä päästät lähellesi ja keille uskoudut asioistasi. Moni voi jäädä harmikseen tai yllätyksekseen sisäpiirin ulkopuolelle, mutta toisaalta ne suhteet, jotka katsot luottamuksesi arvoisiksi, syventyvät ja vahvistuvat entisestään. Jakso poikii jonkin tärkeän päätöksen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Vaikka seikkailun janosi ei koskaan kokonaan sammu, juuri nyt pidät kernaasti taukoa ­reissaamisesta ja jännityksen metsästämisestä. ­Kohennat paikkoja kotona tai mökillä, ja saatat pitää itsellesi kurinpalautusta elintapojesi suhteen. Olet myös tavallista säästäväisempi, ja käytät setelien sijaan kekseliäisyyttäsi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kauris (22.12.–19.1.)

Luovuutesi nostaa päätään, ja olet nyt myös tavallista seurallisempi ja elämyshakuisempi. Saatat innostua toteuttamaan jonkin haaveesi tai saat jonkin uuden, yllättävän idean. Uskallat nyt myös ottaa tavallista rohkeammin kontaktia uusiin, kiinnostaviin henkilöihin, ja yllätysromanssikin saattaa saada alkunsa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Katseesi suuntautuu nyt lähipiiriisi. Vaikka olet taitava visioimaan ja hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia, kiinnität nyt mieluummin huomiota yksityiskohtiin. Olet herkkä huomaamaan, mitkä asiat kaipaavat korjaamista jo ennen kuin ne ehtivät mennä pahemmin vinoon. Saat aikaiseksi suuria asioita pienin elein.

Kalat (19.2.–20.3.)

Tiedon ja ideoiden jakaminen on jakson keskeinen teema. Saatat nyt kuulla tai muuten saada haltuusi tietoa yllättävin tavoin. Jaksossa on salaperäisyyttä ja onnekkuutta, ja sattuma näyttelee nyt suurta roolia. Suunnitelmat eivät pidä, mutta tilalle tulee jotain huomattavasti jännittävämpää ja kiinnostavampaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

Seuraelämäsi on nyt vilkasta ja antoisaa, ja myös romantiikkaa on tarjolla yllin kyllin. Olet täynnä virtaa ja rohkea tekemään aloitteita. Jokin nyt käynnistämäsi hanke voi osoittautua merkittävämmäksi kuin ehkä olet ajatellutkaan. Ideasi ovat rönsyileviä ja villejä, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X