Seuran horoskooppi 13.4.-26.4. – Hyvää syntymäpäivää, Oiva Lohtander!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Oiva Lohtander viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Oiva Lohtander syntyi 15. huhtikuuta vuonna 1942. Onnea Oiva ja muut merkkipäiviään juhlivat!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Oiva Lohtander viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, mainio näyttelijä Oiva Lohtander!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kiinnität tavallista enemmän huomiota henkiseen hyvinvointiisi ja ymmärrät sisäisen tasapainon tärkeyden. Olet riittävän rohkea pyytämään tarvitessasi apua ja neuvoja ja tarpeeksi nöyrä ottamaan niitä vastaan. Myös rahaan liittyvät asiat ovat tapetilla. Saatat innostua tekemään talouteen liittyviä muutoksia.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi huhtikuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa on luvassa. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Teet nyt tarkkoja huomioita niin omasta elämästäsi kuin ympäröivästä maailmastakin etkä pelkää puuttua asioihin, jotka kaipaavat oikaisua. Olet rohkea ottamaan kontaktia muihin, ja verkostoituminen onnistuu helposti. Olet myös tavallista joustavampi. Jos huomaat, että jokin menetelmä ei toimi, kokeilet toista.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat huomata kaipaavasi tavallista enemmän lepoa ja yksinoloa. Suo ne itsellesi, sillä se on kuin panisit rahaa pankkiin tulevaa aktiivista jaksoa silmällä pitäen. Täysin omissa oloissasi tuskin kuitenkaan saat olla, sillä ilmassa on nyt erityisen paljon romantiikkaa, ja seuraasi pyritään varsin aktiivisesti.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Näköpiirissä siintää jotain houkuttelevaa, mutta sen saavuttaminen onnistuu vain yhteistyöllä. Joudutkin tasapainoilemaan tilanteessa, jossa on tärkeää kuunnella omaa sydäntään ja vaistojaan ja samalla uskaltaa luottaa muihin ja siihen, että he tekevät oman osansa. Mielikuvituksesi ja luovuutesi kukoistavat.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso suosii kaikenlaisia ihmissuhteita, mutta etenkin romanttiset suhteet voivat nyt nousta aivan uudelle tasolle. Ehkä rohkaistut tuomaan tunteesi julki salaiselle ihastuksellesi tai orastava romanssi muuttuu astetta vakavammaksi. Jakson lopulla rientoja riittää joka sormelle. Saatat joutua karsimaan osan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vedät puoleesi asioita ja ihmisiä magneetin tavoin. Joku kaukainen tuttava voi ilmestyä yllättäen kuvioihin. Sinulla on nyt myös ilmiö­mäinen kyky saattaa yhteen ennestään toisilleen tuntemattomia ihmisiä hyvällä menestyksellä. Henkevät keskustelut ja vilkas seuraelämä ovat ehdottomasti jakson makeinta antia.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinusta oikein huokuu lempeyttä, ja olet ­tavallistakin sovinnollisempi ja empaattisempi. Jos huomaat jonkun olevan avun tarpeessa, riennät hätiin aikaasi ja vaivojasi säästelemättä. Henkilökohtaisissa suhteissasi voi nyt olla muutoksen aika. Jokin asia, jota olet kypsytellyt aikasi, on valmis toteutettavaksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on yllätyksellinen mutta loppusaldoltaan ehdottomasti positiivinen. Ihmissuhteissa riittää energiaa ja tunteita, ja tunnet ehkä aika ajoin tarvetta päästellä liikoja höyryjä ulos. Toisaalta myös rakkaus roihuaa nyt tavallista suuremmalla liekillä. Luovuutesi kukoistaa, ja saatat innostua uudesta projektista.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Viihdyt tavallista paremmin kotona ja panostat mielelläsi sen viihtyisyyteen. Jokin lapsuuteesi tai vielä kauemmas sijoittuva asia nousee esiin ja saa sinut pohtimaan juuriasi. Saatat sen myötä oivaltaa jotain tärkeää, jolla on merkitystä elämääsi tässä ja nyt. Ihmissuhteissasi on nyt erityisen paljon lämpöä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet suosiossa, ja ajastasi ja huomiostasi kilpaillaan. Jakso on sosiaalisesti vilkas, ja jokin kohtaaminen voi osoittautua merkittävämmäksi kuin aluksi uskotkaan. Sinulla on nyt taito saada paljon asioita tapahtumaan näennäisen vähällä vaivalla. Siitä on kiittäminen luontaista karismaasi ja auktoriteettiasi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vaikka rutiinit helpottavat arjessa, liian pitkään samanlaisina toistuessaan ne vievät elämästä värit. Janoat seikkailua ja vahvaa tunnetta siitä, että olet elossa. Spontaaniutesi ja luovuutesi auttavat sinua löytämään tien ulos liian yksitoikkoiseksi käyneistä tottumuksista. Jokin kuningasideakin voi syntyä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elät voimakasta vaihetta. Piilossa ollut potentiaalisi pyrkii esiin, ja sinulta löytyy tarpeeksi itseluottamusta ja rohkeutta ottaa se viimein käyttöösi. Mitä tarkemman tavoitteen pystyt nyt itsellesi määrittelemään, sitä helpommin ja nopeammin voit ottaa ensimmäiset askeleesi sitä kohti. Älä jää jahkailemaan.

X