Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
kuukausihoroskooppi huhtikuu 2022
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan huhtikuun 2022 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on huhtikuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Vaikka elämässäsi onkin liikkuvia osia, mielialasi on muutosten edessä myönteinen ja odottava. Nautit uusista asioista ja tuttavuuksista, joita jakso eteesi tuo, ja saat niistä lisää virtaa. Varo liikaa höveliyttä rahan käytössä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Jokin uudistus tai muutos myllertää elämääsi, eikä sinun ole helppoa niellä sitä sellaisenaan. Suo itsellesi aikaa sopeutua ja sulatella tapahtunutta. Kumppanuudet ovat suurennuslasin alla. Älä haudo tunteitasi vaan puhu niistä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Jakso on yllätyksellinen, ja suunnitelmista voi olla vaikea pitää kiinni. Asemasi jossain yhteisössä korostuu, joten sinuun ladataan paljon odotuksia. Olet valpas ja nopea ja pystyt nousemaan nopeasti tilanteen tasalle, tuli mitä tuli.

Rapu (22.6.–22.7.)

Seuraelämä suosii, ja mieluisat kohtaamiset ja tapahtumat saavat sinut puhkeamaan kukkaan. Rahaan tai sopimuksiin liittyvät asiat eivät ole aivan yhtä suosiollisia. Väärinkäsityksiä voi syntyä. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi.

Leijona (23.7.–23.8.)

Olet tavallista syvällisempi ja alat ehkä kyseenalaistaa aiemmin tekemiäsi ratkaisuja tai nykyisessä elämässäsi olevia asioita. Läheiset voivat olla kummissaan ja sukset mennä ristiin, mutta rehelliset keskustelut avaavat solmut.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Anna tietoisesti aiempaa enemmän tilaa intuitiolle ja luovuudelle niin arkisia askareita suorittaessasi kuin etsiessäsi ratkaisuja pulmatilanteisiin. Sen lisäksi että se tekee elämästäsi hauskempaa, herätät uinuvan potentiaalisi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Mielikuvituksesi saattaa helposti lähteä laukalle varsinkin asioissa, jotka huolettavat sinua. Älä lietso turhaa pelkoa vaan luota siihen, että asiat menevät niin kuin niiden pitääkin. Erilaiset kumppanuudet ovat nyt hedelmällisiä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Nyt olisi hyvä aika pohtia sitoumuksiasi ja vastuualueitasi. Haluatko ja jaksatko yhä hoitaa niitä vai olisiko jo aika luopua jostakin ja raivata tilaa uusille mielenkiinnon kohteille? Kuuntele sydäntäsi ja kunnioita sen toiveita.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Levottomuuttasi lievittävät monet tapahtumat ja poikkeuksellisen vilkas jakso seuraelämässä. Sinulla on onnea hankkeissasi, ja saatat saada yllättävän tarjouksen. Optimistisuus kannattaa, mutta liika sinisilmäisyys voi kostautua.

Kauris (22.12.–20.1.)

Jakson painopiste on kodissa ja perhesuhteissa. Erityisesti sisarussuhteet ovat tavalla tai toisella esillä. Hyvä tahto ja toisen mielipiteiden aito kuuleminen auttavat silittämään mahdollisia ryppyjä, ja keskustelu puhdistaa ilmaa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Pohdit, onko suuntasi oikea tai tavoitteesi realistisia. Älä mittaa onnistumisiasi jatkuvasti, se vain turhauttaa. Prosessi etenee joskus yllättävästi ja epätasaisesti. Kiinnitä huomiota tapaasi kommunikoida ja pidä se rakentavana.

Kalat (19.2.–20.3.)

Joudut arvioimaan resurssiesi riittävyyttä ja tekemään niihin liittyviä valintoja. Kunnioita periaatteitasi äläkä tingi arvoistasi, sillä niitä vastaan toimiminen johtaa ennen pitkää umpikujaan. Jokin yllättävä oivallus palkitsee.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X