Seuran viikkohoroskooppi 8.5–14.5. – Paljon onnea, Anneli Mattila!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anneli Mattila viettää 37-vuotissyntymäpäiväänsä 11. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Anneli ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi. 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Anneli Mattila viettää 37-vuotissyntymäpäiväänsä 11. toukokuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää iskelmälaulaja Anneli Mattila!

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet itsevarma ja viihdyt nahoissasi. Seurasi on haluttua ja kohtaamisissa on erityisen paljon sähköä. Minne menetkin, läsnäolosi huomataan, eikä viehätysvoimasi jätä ketään kylmäksi. Jakso suosii rohkeita aloitteita ja kunnianhimoisia suunnitelmia. Jos mielekästä projektia ei ole, sellainen kannattaa etsiä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet vireä ja aikaansaava, mutta liian rutiininomainen elämä voi maistua puulta. Seikkailunhalusi nostaa päätään, ja olet nyt valmis ottamaan itsestäsi ja muista mittaa jonkinlaisen kilpailun muodossa. Se voi toimia hyvänä kirittäjänä, mutta aivan kaikessa ei kannata vertailla itseään tai saavutuksiaan muihin.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinussa voi nyt herätä kiihkeitä tarpeita tai kuningasajatuksia, jolloin sinun on vaikea hillitä itseäsi. Saatatkin näyttäytyä muiden silmissä tavallista kärsimättömämpänä tai vaativam­pana, ja he voivat asettua vastahankaan. Jakson edetessä tunnelma muuttuu ­leppoisammaksi, ja huumoria ja joustavuutta löytyy taas enemmän.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Leijona (23.7.–22.8.)

Ajattelusi on selkeää. Osaat erottaa olennaisen vähemmän tärkeästä ja asettaa realistisia, mutta kuitenkin kunnianhimoisia tavoitteita. Ihmissuhteesi ovat harmonisia ja rakentavia, ja jokin uusi yhteistyökumppanuuskin saattaa nyt saada alkunsa. Sinuun luotetaan ja näkemyksiäsi arvostetaan. Saat paljon aikaan.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Suhtaudut asioihin tavallista rennommin ja suurpiirteisemmin. Panostat vapaa-aikaan ja ihmissuhteisiisi ja osaat arvostaa kaikkea sitä ­hyvää, mitä elämästäsi nyt löytyy. Olet karismaattinen, ja moni näkee sinut nyt aivan uudessa valossa. Saatat saada itsellesi uuden ihailijan, ja romanttista kipinääkin löytyy.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Saatat kohdata vastustusta tai esteitä tavoitellessasi haluamaasi. Sen sijaan että yrittäisit väkisin, ota askel taaksepäin ja odota parempaa hetkeä. Peli ei suinkaan ole vielä pelattu, mutta taktiikkaa voi olla syytä hioa. Olet tavallista rohkeampi ulostuloissasi, ja luvassa voikin olla tiukkoja neuvotteluja.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Suhtaudut kiihkeästi asioihin, jotka koet tärkeiksi, etkä siedä niihin kohdistuvaa arvostelua. Jokaiseen eroavaan mielipiteeseen ei kuitenkaan kannata suhtautua kuolemanvakavasti tai ­uhkana. Avoin asenne ja vastapuolen näkemysten kuunteleminen voi laajentaa ajatusmaailmaasi. Jakson loppu tihkuu romantiikkaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Jousimies (23.11.–21.12.)

Annat itsestäsi uskottavan kuvan, ja sopisitkin mainiosti jonkin hankkeen vastuuhenkilöksi. Sinulla on luovia ideoita ja kyky saada toisetkin panemaan parastaan yhteiseksi hyväksi. Ihmissuhteesi ovat antoisia ja inspiroivia, ja rakkauselämäsi varsin intohimoista. Olet nyt myös tarkka ja taitava rahankäyttäjä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jos huomaat stressaantuvasi, reagoi asiaan heti. Paineiden kasvaessa luovuutesi ja päätöksentekokykysi kärsivät, joten etsi itsellesi sopivia ja mielekkäitä tapoja rentoutua. On vain viisasta ottaa etäisyyttä tilanteisiin ja henkilöihin, jotka saavat pinnasi kiristymään. Kun olet tasapainossa, kaikki luistaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet hyvin vetovoimainen, ja moni kokee sinut suorastaan vastustamattomaksi. Saatat itsekin olla romanttisessa mielessä tavallista alttiimpi syttymään, ja jokin pieni seikkailu tai romanssi voi osua tähän jaksoon. Hankkeet, joihin paneudut, edistyvät hienosti. Myös neuvottelut kääntyvät nyt helposti eduksesi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet onnetarten lemmikki sekä seuraelämässä että rahaan ja kaupantekoon liittyvissä asioissa. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa, ja teet isojakin päätöksiä näennäisen kepeästi ja nopeasti. Tosiasiassa ne ovat pitkän kypsyttelyn tulosta. Et ole lähdössä soitellen sotaan, vaan tiedät tarkasti mitä olet tekemässä.

Oinas (21.3.–19.4.)

Energiasi on poikkeuksellisen vahvaa, minkä vuoksi sinun kannattaa pyrkiä kanavoimaan se mielekkäästi, sillä silloin se on upea voimavara. Muuten se voi johtaa turhautumiseen tai liian impulsiiviseen käytökseen. Nyt voit huoletta ottaa vastattavaksesi tavallista isompia haasteita. Rohkeutta ja ideoita riittää.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X