Seuran viikkohoroskooppi 17.2.-23.2. – Hyvää syntymäpäivää, Erika Vikman!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Erika Vikman viettää 29-vuotissyntymäpäiväänsä 20. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Erika Vikman syntyi 20. helmikuuta vuonna 1993. Onnea Erika ja muut syntymäpäiviään juhlivat!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Erika Vikman viettää 29-vuotissyntymäpäiväänsä 20. helmikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, Erika Vikman!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet itsevarma ja rohkenet olla oma itsesi sellaisissakin tilanteissa, joissa olet aiemmin pienentänyt itseäsi tai esittänyt omaksumaasi roolia. Muutkin aistivat sinussa tapahtuneen muutoksen, ja jonkinlaisia yhteentörmäyksiä tai väärin­käsityksiä voi seurata. Pysymällä uskollisena itsellesi selviät voittajana.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Mielesi on kirkas ja päättelykykysi hyvä. Huomaat osaavasi ratkaista jonkin aiemmin hankalalta tuntuneen asian tai ongelman vaivatta. Jakso suosiikin nyt asioiden yhdistämistä ja loppuun saattamista. Sama pätee ihmissuhteisiin. Saatat nyt hyvinkin solmia yhteyden jonkun tärkeäksi osoittautuvan henkilön kanssa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Päätöksenteko voi nyt tuottaa vaikeuksia, tai sinun voi olla tavallista hankalampaa pukea ajatuksiasi sanoiksi. Hämmennys menee ohi, mutta sen vallitessa on hyvä pidättäytyä tekemästä ratkaisuja. Älä anna muiden hoputtaa vaan ilmoita tarvitsevasi enemmän aikaa. Konkreettinen tekeminen selkeyttää ajatteluasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jos olet tyytymätön johonkin asiaan elämässäsi, nyt on hyvä hetki ottaa se puheeksi. Olet vakuuttava ja tavallista rohkeampi, joten sano ääneen se, mitä ajattelet. Huomaat, että sinua kuunnellaan. Liian ärhäkäksi tai vaativaksi ryhtyminen kääntyy kuitenkin helposti sinua vastaan. Muista huomioida vastapuoltakin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet fyysisesti virkeä ja energinen, ja samalla mielialasi on seesteinen ja luottavainen. Et siis stressaa ja hötkyile, mutta saat aikaan nopeita tuloksia kaikessa, mihin päätät ryhtyä. Ihmissuhteissa vallitsevat sopu ja harmonia. Joku saattaa kääntyä puoleesi huolineen. Pelkkä rauhallinen läsnäolosi on avuksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet tunteidesi vietävissä. Toisaalta se voi olla hyväkin, sillä jakso suosii etenkin seuraelämää, romanttisia kohtaamisia ja aloitteiden tekemistä, mutta se saattaa tehdä sinut myös alttiiksi toimimaan hetken huumassa ja antamaan lupauksia, joita et tarkemmin ajateltuna voikaan pitää. Etsi kultainen keskitie.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joku yrittää ehkä kilpailla kanssasi, päteä kustannuksellasi tai ottaa kunnian tekemästäsi työstä. Sen sijaan että ryhtyisit kilpailemaan kisassa, joka ei sinua kiinnosta, ota askel taaksepäin ja arvioi tilannetta etäältä. Olisiko tämä kenties hyvä hetki muuttaa suuntaa tai tehdä asioita aivan uudella tavalla?

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Mielialasi ja tehokkuutesi heilahtelevat, mutta kun ne molemmat ovat koholla, sinun on mahdollista yltää aivan mahtaviin suorituksiin. Älä siis puske väkisin vaan lepää, kun siltä tuntuu. Vastaavasti innostuksen puuskiin kannattaa viivyttelemättä tarttua kaksin käsin. Alakulon alhossa voi piillä tärkeä oivallus.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Rahaan tai muuhun omaisuuteen liittyvät asiat ovat nyt ajankohtaisia. Jonkinlaisia päätöksiä on tehtävä, ja päävastuu niiden tekemisessä on sinulla. Kannattaa kuitenkin huomioida ne ­vaikutukset, jotka tekemilläsi päätöksillä on ­muihin ihmisiin. Sinulla on riittävästi sekä viisautta­ että rohkeutta. Käytä niitä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Innostuksesi viedä ajatuksiasi ja ideoitasi eteenpäin on suuri, mutta liika kiirehtiminen ja kärsimättömyys voivat kostautua. Kaikki eivät ole yhtä sähäköitä liikkeissään, ja kiirehtimisesi saattaa säikäyttää tiehensä sellaisenkin potentiaalisen kumppanin, josta olisi sinulle jatkossa paljonkin apua. Malttia!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Henkilökohtainen vetovoimasi on huipussaan, ja vedätkin nyt puoleesi aivan uusia ja ehkä yllättäviäkin tuttavuuksia. Jakso sopii hyvin sosiaaliselle kanssakäymiselle, ja ajatustenvaihto on sekä mutkatonta että silmiä avaavaa. Jokin uusi kiinnostuksen kohde saattaa sytyttää kipinän, joka puhkeaa myöhemmin roihuun.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Nyt ei pidä märehtiä asioita yksin vaan jakaa ajatukset muiden kanssa. Asioiden yhdessä pohtiminen ja ratkaisujen etsiminen ovat jakson hedelmällisintä antia. Eriävätkin mielipiteet ovat tärkeitä kokonaisuuden hahmottamisen ja yksityiskohtien ymmärtämisen kannalta. Jokin tärkeä hanke saa nyt kenties alkunsa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

X