Seuran horoskooppi 18.1.-24.1. – Hyvää syntymäpäivää, Katariina Kaitue!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Katariina Kaitue viettää syntymäpäiväänsä 21. tammikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea, Katariina Kaitue ja muut merkkipäivää viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Katariina Kaitue viettää syntymäpäiväänsä 21. tammikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Katariina Kaitue!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elät hyvin vahvaa vaihetta. Olet tavallista varmempi itsestäsi ja tunnet entistäkin vähemmän tarvetta miellyttää muita. Haluat oppia uutta ja olet valmis kokeilemaan sellaistakin, jonka onnistumisesta ei ole mitään takeita. Osasi on edelläkävijän. Se ei välttämättä ole helppoa mutta sitäkin antoisampaa ja avartavampaa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi tammikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tärkeitä oivalluksia ja ahaa-elämyksiä on luvassa, kunhan varaat itsellesi riittävästi rauhallista aikaa. Huomaat nyt kenties ajattelusi ja arvomaailmasi joiltain osin muuttuneen. Anna itsellesi lupa uudistua ja muokata elämäsi ulkoisia puitteita vastaamaan paremmin sitä henkilöä, joka tajuat olevasi tänään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos ihmissuhteissasi on ollut jännitteitä, nyt niissä puhaltavat suotuisammat tuulet, ja yhteisymmärrys löytyy helpommin. Elämääsi saattaa nyt tupsahtaa joku vaikutusvaltainen hahmo, jonka myötävaikutuksella suunnitelmasi ja tavoitteesi nousevat aivan uudelle tasolle. Monin tavoin avartava ja tyydyttävä jakso.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? ©

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mielenkiintoiset keskustelut inspiroivassa seurassa ovat jakson suola ja auttavat sinua avartamaan näkemyksiäsi. Suuntasi on eteenpäin, ja suhtaudut luottavaisesti tulevaan ja kykyihisi pärjätä yllättävissäkin tilanteissa. Itsevarmuutesi huomataan, ja joku saattaa nyt kiinnittää erityistä huomiota taitoihisi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elät nyt aivan erityisen intohimoista aikaa, mikä saattaa näkyä paitsi rakkauden saralla myös uusina kiinnostuksen kohteina tai projektina, jolle omistaudut aikaa ja vaivojasi säästelemättä. Jokin rahaan liittyvä kysymys tai ongelma ratkeaa kannaltasi suotuisasti, mikä vapauttaa vielä lisää energiaa käyttöösi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joku lähelläsi käy läpi muutosta ja tarvitsee tukeasi. Älä suostu tekemään päätöksiä hänen puolestaan vaan rohkaise häntä valintoihin, jotka sopivat juuri hänelle. Omassa elämässäsi otteesi asioihin ja ongelmiin on tavallista käytännönläheisempi. Nyt kannattaakin hoitaa rahaan tai asumiseen liittyviä asioita.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Energiatasosi on nousussa, ja jaksat panostaa itsestäsi huolehtimiseen. Siihen kuuluvat myös henkistä hyvinvointia lisäävät aktiviteetit, kuten sopivan haastavat, mielekkäät ja luovuutta stimuloivat projektit ja vastavuoroiset ihmissuhteet. Olet loistavaa seuraa ja vertaisesi kumppanin kanssa puhkeat kukkaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Elämääsi tulee uutta puhtia. Asiat, jotka ovat junnanneet paikallaan, alkavat edistyä ja ihmissuhteet, joissa on ilmennyt ristiriitoja tai väärinymmärryksiä, selkiytyvät. Olet utelias ja tavallista kokeilunhaluisempi ja saatat nyt yllättää niin muut kuin itsesikin ryhtymällä johonkin uskaliaaseen hankkeeseen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakson paras anti löytyy romantiikasta. Sinulla on uutta pilkettä silmäkulmassa ja uskallat tuoda persoonaasi esiin tavallista rohkeammin. Herätät toisten huomion, ja joku saattaa ihastua sinuun palavasti. Erään henkilön kanssa kipinät sinkoilevat erityisen villisti. Vakiintuneidenkin suhde sähköistyy uudelleen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tieto on valtaa, ja jakso on sen suhteen antelias. Saatat nyt päästä osalliseksi tiedosta, jota jaetaan vain harvoille ja valituille tai onnistut selvittämään jonkin arvoituksen tai salaisuuden. Mikäli innostut perehtymään johonkin uuteen asiaan, sekin avautuu sinulle hämmästyttävän nopeasti ja vaivattomasti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Keskittymiskykysi on tavallista parempi, ja osaat nyt toimia poikkeuksellisen järjestelmällisesti ja kaukonäköisesti. Kanavoi energiasi ja huomiosi johonkin sellaiseen, johon et yleensä malta paneutua riittävän tarkasti. Yhteydet sukuun ja erityisesti sisaruksiin nousevat tavalla tai toisella jakson keskiöön.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jaksoon sisältyy jonkin uuden alku. Kyse voi olla ihmissuhteesta tai kiehtovasta projektista – tai kenties innostut itse luomaan nahkasi ja uudistumaan. Myös rahaan liittyvät asiat korostuvat myönteisessä mielessä, kunhan vain maltat pitää katseesi tavoitteessasi etkä anna ulkopuolisten häiriötekijöiden tulla väliin.

X