Seuran horoskooppi 18.5-24.5. – Hyvää syntymäpäivää, Virpi Sarasvuo!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Virpi Sarasvuo viettää 46-vuotissyntymäpäiväänsä 20. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Virpi Sarasvuo syntyi 20. toukokuuta vuonna 1976. Onnea Virpi ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Virpi Sarasvuo viettää 46-vuotissyntymäpäiväänsä 20. toukokuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, maastohiihtäjä Virpi Sarasvuo!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Nyt on liikaakin meneillään. Moni asia vaatii huomiota ja nopeita ratkaisuja, ja joudut jonglööraamaan tosissasi, että saat pidettyä kaikki pallot ilmassa. Liian kiivas tahti syö hermojasi ja altistaa virheille, joten jarruta ja pane asiat tärkeysjärjestykseen. Koeta tavoittaa luontainen, verkkaisempi tahtisi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi toukokuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Helppo ja kepeä jakso. Jos sinun on ollut vaikeaa tulla ymmärretyksi, siihen tulee muutos. Yhtäkkiä tunnet olevasi kotonasi paikassa kuin paikassa. Sanasi ja tekosi ovat linjassa keskenään, ja uudenlainen selkeys leimaa niin ajatuksiasi kuin puheitasikin. Nyt on hyvä hetki tehdä päätöksiä ja käydä neuvotteluja.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Keikut uuden ja vanhan välillä. Jokin uusi projekti tai idea innostaa, mutta päästäksesi siinä eteenpäin joudut vielä palaamaan jonkin aiemman asian tai ongelman pariin. Myös joku henkilö menneisyydestäsi voi ilmestyä kuvioihin. Ole kärsivällinen ja hoida asiat yksi kerrallaan. Edistyt, vaikka polku mutkittelisikin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Virtaa ja seikkailunhalua piisaa. Ehkä jokin matka kutsuu tai innostut uudesta harrastuksesta tai projektista. Ihmissuhteissa kaipaat ennen kaikkea sitä, että voit kokea asioita yhdessä ja saada tukea villeimmillekin unelmillesi. Toppuuttelijoille ja varoittelijoille ei sinulta nyt löydy aikaa eikä ymmärrystä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jonkinlainen pöydän puhdistaminen on edessä. Kyse saattaa olla ihmissuhteesta, jossa pinnan alla kasvanut jännite purkautuu, tai päätöksestä, jonka suhteen olet jahkaillut liian pitkään. Asian kohtaaminen voi hermostuttaa, mutta sen jälkeen olosi on vapaa ja helpottunut. Opit ilmaisemaan tarpeitasi selkeämmin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on nyt päättäväisyyttä ja rohkeutta enemmän kuin yleensä, mutta selkeä visio siitä, mitä oikeastaan haluat, puuttuu. Tuloksena on säntäilyä sinne tänne ja nopeita mielenmuutoksia. Löytääksesi selkeyttä ja perspektiiviä sinun kannattaa kääntää katseesi taaksepäin ja ammentaa viisautta aiemmista kokemuksistasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Nyt on varsin sopiva hetki viedä päätökseen keskeneräiset projektit ja lyödä lukkoon avoimina odottaneet päätökset. Jokin suhde tai muu asia elämässäsi saattaa nyt tulla tiensä päähän, mutta tilanteeseen ei liity suurta dramatiikkaa vaan pikemminkin jo pitkään tiedossa olevan asian lausuminen vihdoin ääneen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Edessäsi on valintoja, joilla voi olla hyvinkin kauaskantoiset seuraukset. Sinulta vaaditaan kurinalaisuutta ja pitkäjännitteisyyttä, jotka eivät ole luontaisia vahvuuksiasi. Ota haaste tilaisuutena löytää itsestäsi uusia voimavaroja ja kasvaa ja kypsyä ihmisenä. Jakso ottaa paljon mutta antaa vielä enemmän.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Mielialasi vaihtelevat ja keskittymiskykysi on nyt tavallista huonompi. Koet ehkä, että sinulta odotetaan liikaa ja että otteesi on lipeämässä. Jakso asettaa siis paljon haasteita, mutta kun tavoitat sisäisen tasapainosi ja annat itsellesi aikaa tottua tilanteeseen, huomaat, että sinusta on vastaamaan niihin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämässäsi on meneillään luova ja vireä jakso. Jaksat uurastaa väsymättä erilaisten hankkeiden ja tempausten parissa ja jaat anteliaasti aikaasi ja ideoitasi. Hyväntekeväisyys ja ihmisten ilahduttaminen antavat merkityksellisyyden tunnetta. Pienet matkat, kyläilyt ja retket sopivat myös hyvin tähän jaksoon.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Katseesi kääntyy nyt helposti menneeseen. Innostut ehkä tutkimaan lähemmin vaikkapa sukusi historiaa tai arvioimaan aiempien ratkaisujesi vaikutusta nykytilanteeseesi. Olet myös taipuvainen haaveiluun ja kaipaat tavallista enemmän lepoa. Suojaa itseäsi liiallisilta ärsykkeiltä ja rajoita älylaitteiden käyttöä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos olet ollut epäileväinen jonkin asian tai hankkeen suhteen, nyt saat uutta pontta ja uskoa siihen. Katsot luottavaisesti tulevaan ja laadit suuria suunnitelmia sen varalle. Olet luova ja teet muihin vaikutuksen. Seurasi on tavoiteltua, ja joku taitaa elätellä toiveita lähemmästäkin kanssakäymisestä.

X