Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
kuukausihoroskooppi toukokuu 2022
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan toukokuun 2022 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on toukokuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Tarpeesi vaikuttaa asioiden tilaan on vahva, ja saatatkin nyt innostua tekemään sekä omaa että läheistesi hyvinvointia edistäviä satsauksia tai muutoksia. Kilpailunhalusi on tavallista pienempi, ja puhallat mieluummin yhteen hiileen.

Härkä (21.4.–21.5.)

Edessäsi on jakso, joka tarjoaa paljon, vaikka et panisi tikkua ristiin. Saat siitä kuitenkin huomattavasti enemmän irti, jos olet itsekin aloitteellinen ja toimelias. Älä luovuta päätösvaltaa muille vaan laadi itse oma tiekarttasi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Vauhtisi on tavallista verkkaisempaa, ja hyvä niin. Tarvitset rauhaa ja aikaa järjestellä ajatuksiasi ja tunteitasi. Yllätykseksesi kaikki aidosti tärkeä löytyy aivan läheltäsi. Jokin äkillinen oivallus käynnistää muutosten ketjun.

Rapu (22.6.–22.7.)

Jakson alussa olet hyvin määrätietoinen ja painelet eteenpäin laput silmillä. Älä anna elämästä tulla pelkkää ilotonta suorittamista. Ole avoin muiden näkemyksille ja usko vastuuta myös heidän kannettavakseen. Luottamus palkitaan.

Leijona (23.7.–23.8.)

Ihmissuhteissa voi nyt esiintyä jännitteitä, joita sinun on vaikea sietää. Saatatkin haastaa riitaa vain päästäksesi purkamaan paineita. Jakson lopulla lempeämmät tuulet puhaltavat niin rakkaudessa kuin muissakin ihmissuhteissasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Pidät tarkoista suunnitelmista, mutta nyt ne tuppaavat menemään lyhyellä varoitusajalla uusiksi. Älä haraa vastaan vaan koeta pitää mielesi joustavana. Huomaat, että lopputulos onkin varsin hyvä. Saat tukea yllättävältä taholta.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinua odottaa positiivinen ja yltäkylläinen jakso. Arki rullaa omalla painollaan, ja pääset poimimaan aikaisempien ponnistelujesi satoa. Jokin orastava ihmissuhde kehittyy toivomaasi suuntaan, ja ylipäätään mukavia asioita tapahtuu.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakson alussa podet ehkä paineita, ja meno voi tuntua tahmealta, mutta kun asiat alkavat edetä jakson puolivälin jälkeen, tapahtuukin paljon ja nopeasti. Uusi ovi avautuu ja kutsuu astumaan sisään. Ystävyys ja rakkaus kukoistavat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Rikot nyt rajojasi etkä kaihda riskejäkään. Vastapainoksi vietät mielelläsi aikaa rakkaittesi ja läheisten ystäviesi kanssa. Heidän seuransa tasapainottaa uskaliaita tempauksiasi ja auttaa sinua pitämään edes toisen jalkasi maan pinnalla.

Kauris (22.12.–20.1.)

Jos olet ollut ahtaalla, nyt saat hengähtää. Ihmissuhteet sujuvat pehmeästi, ja asiat hoituvat ilman turhaa sählinkiä tai isompia ponnisteluja. Jakson puolivälissä saat ehkä levottomuuden puuskan, mutta se vaihtuu pian varmuudeksi.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Asioilla, joihin sitoudut, on kaikki mahdollisuudet onnistua, mutta sinuapa on vaikea vangita yhden asian ääreen. Suhtaudut kepeästi kaikkeen ja kaikkiin etkä innostu tarkoista suunnitelmista. Vapaus on nyt se, mitä eniten kaipaat.

Kalat (19.2.–20.3.)

Pursuat rakkautta ja hukutat läheisesi huomionosoituksiin. Ansaitset itsekin hellyyttä, ja jos sitä ei tahdo kuulua, ota vastuu omasta tyytyväisyydestäsi ja hemmottele itseäsi kursailematta. Jokin uusi mahdollisuus avautuu eteesi.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X