Seuran horoskooppi 2.11-8.11. – Hyvää syntymäpäivää, Teuvo Oinas!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Teuvo Oinas viettää 68-vuotissyntymäpäiväänsä 8. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Teuvo Oinas syntyi 8. marraskuuta vuonna 1954. Onnea Teuvo ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Teuvo Oinas viettää 68-vuotissyntymäpäiväänsä 8. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Teuvo Oinas!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Pidät yleensä melko tiukasti kiinni yksityisyydestäsi, mutta nyt olet tavallista avoimempi ja valmis laskemaan suojauksesi. Siitä hyvästä pääset solmimaan uusia kiinnostavia tuttavuuksia, joista on sinulle sekä iloa että hyötyä myöhemmin. Antaessasi enemmän itsestäsi huomaat saavasi myös muilta enemmän.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Koet ehkä, että sinulta vaaditaan liikaa tai että muut päättävät ajankäytöstäsi ja menemisistäsi. Mitä kiireisemmäksi käyt, sitä hermostuneemmaksi ja pahantuulisemmaksi muutut. Vihellä peli poikki, ota ohjat omiin käsiisi ja karsi kovalla kädellä turhia rientoja ja tekemistä. Jos kaipaat omaa aikaa, ota sitä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet jonkin uuden vaiheen kynnyksellä. Neuvottelut, sopimukset ja kumppanuudet sujuvat nyt onnekkaasti. Sinulla tuntuu olevan vaistonvarainen kyky toimia oikea-aikaisesti. Et kiirehdi mutta otollisen tilaisuuden osuessa kohdalle et myöskään jää pyörittelemään peukaloitasi. Ystävyys ja rakkaus antavat paljon.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteissa voi olla pientä eripuraa, mutta jakson edetessä rypyt oikenevat ja sopu löytyy. Jos olet epäillyt kykyjäsi jonkin asian suhteen, nyt saat runsaasti todisteita, ettei siihen ole syytä. Ota rohkeasti härkää sarvista ja tartu sinulle tarjottuun haasteeseen. Onnistuminen tekee hyvää itsetunnollesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Motivaatio voi olla hakusessa, eikä mielikuvituksesikaan lennä entiseen malliin. Pakolla puurtaminen vie sinusta ennen pitkää viimeisetkin mehut. Pieni irtiotto tekisi nyt hyvää ja antaisi sinulle kipeästi kaipaamaasi iloa ja inspiraatiota. Tarjoa itsellesi uusia elämyksiä, niin ruokit samalla sieluasi ja luovuuttasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet nyt tavallista asiakeskeisempi ja jaksat paneutua myös yksityiskohtiin. Saat paljon aikaan, teet hyvää jälkeä, ja toimintasi on kaikin puolin tehokasta ja vakuuttavaa. Ethän kuitenkaan unohda kokonaan leikkimieltä ja hauskanpitoa, sillä ne auttavat sinua pitämään mielialasi ­korkealla ja ruokkivat luovuuttasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Läheisten ihmissuhteiden merkitys kasvaa. Voit hyvin, kun laumasi on koossa, ja sopu vallitsee. Vastaavasti säröt tai liika etäisyys suhteissa horjuttavat tasapainoasi. Kotiin tai asumis­järjestelyihin liittyvä päätös lähestyy. Vaihto­ehtojen punnitsemiseen ja valinnan tekoon kannattaa varata riittävästi aikaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin projektisi junnaa paikallaan, ja motivaatiosi laskee uusien vastoinkäymisten myötä. Nyt jos koskaan tarvitaan sinnikkyyttä ja vankkumatonta uskoa. Anna aivoillesi aikaa tuulettua ja pidä erityisen hyvää huolta itsestäsi ja jaksamisestasi. Et ole menettänyt peliä mutta voit joutua hiomaan strategiaasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Mikäli olet ollut kiireinen tai stressaantunut, nyt on luvassa seesteisempää menoa. Jalkasi ovat tukevasti maassa, ja mielesi on kirkas ja selkeä. Voit olla tyytyväinen tekemiisi ratkaisuihin, ja tärkeimmissä ihmissuhteissasi vallitsee vahva yhteisymmärrys ja luottamus. Jokin suhde ­saattaa syventyä entisestään.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso sopii mainiosti keskeneräisten asioiden loppuun saattamiseen, ja siihen kannattaakin panostaa, sillä myöhemmin luvassa on monia uusia kiinnostavia haasteita tai projekteja, jotka on mukava päästä aloittamaan puhtaalta ­pöydältä. Ihmissuhteissa voi olla liikehdintää. Saat kenties yllättävän liittolaisen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Se, mihin päätät nyt ryhtyä, saa vahvan alun. Sinulla piisaa ideoita vaikka muille jakaa, mutta et halua levittää energiaasi liian laajalle, mikä onkin viisasta. Jokin henkilökohtainen projekti voi kiinnostaa. Ehkä haluat haastaa itseäsi fyysisesti tai opetella jonkin uuden taidon. Ihmissuhteissa on lämpöä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet tavallista kriittisempi ja valikoivampi. Muiden on vaikea saada hyväksyntääsi, mutta vähintään yhtä ankara olet itseäsi kohtaan. Pohdi, mistä moinen kumpuaa ja mitä tarvetta koetat täydellisyyden tavoittelullasi täyttää. Mikäli suostut laskemaan rimaa, huomaat, miten olosi vapautuu ja tekemisen riemu palaa.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X