Seuran horoskooppi 22.3-28.3. – Hyvää syntymäpäivää, Hannu Aravirta!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Hannu Aravirta viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 26. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Hannu ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Hannu Aravirta viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 26. maaliskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, jääkiekkovalmentaja Hannu Aravirta!

Oinas (21.3.–19.4.)

On aika kylvää jonkin tulevan hankkeen siemenet ja pohtia, mitä kaikkea sen onnistuminen tulee vaatimaan. Laadi realistinen aikataulu ja budjetti ja mieti, keitä haluat projektiisi mukaan. Pari- ja muissa läheisissä ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä, sillä olet murtautumassa ulos totutuista rooleistasi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Nosta jalka kaasulta ja hidasta tietoisesti menoasi. Mielikuvituksesi ja luovuutesi synnyttävät nyt hienoja ja käyttökelpoisia ideoita, joiden avulla voit tehdä elämästäsi enemmän itsesi näköistä, mutta niihin tarttuaksesi tarvitset riittävästi vapaa-aikaa. Ympäristönvaihdos voi auttaa sinua näkemään asiat selkeämmin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet tavallista vähäpuheisempi yksityiselämäsi suhteen ja haluat pitää varsinkin rakkausasiasi piilossa uteliailta, mutta onnesi antaa olemukseesi hehkua, joka ei jää muilta huomaamatta. Jakson loppupuoli on monenlaisen yhteistyön ja verkostoitumisen kannalta varsin otollista ja aktiivista aikaa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Huomaat energiasi lisääntyvän ja kiinnostuvasi sen myötä uusista asioista. Jokin erikoisempi harrastus tai mielenkiinnon kohde voi viedä sinut kerralla mennessään. Otat nyt myös tavallista rohkeammin kontaktia muihin ihmisiin ja saatat tutustua johonkuhun, joka edustaa jotain aivan muuta kuin vanha tuttavapiirisi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Paikkasi on nyt muiden edessä. Mielipiteitäsi kuunnellaan ja neuvojasi noudatetaan, ja sinulta haetaan rohkaisua ja inspiraatiota. Itse et ehkä tajua ollenkaan, miksi päädyt korokkeelle, kun et ole sinne erityisemmin hinkunut. Karismasi nyt vain on sitä luokkaa, että johtajan osa lankeaa sinulle luonnostaan.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Uudet haasteet kutsuvat ja tuovat kaipaamaasi piristystä. Kenties myös ympäristönvaihdos on nyt ajankohtainen. Se voi osaltaan auttaa sinua näkemään asiat tuoreesta vinkkelistä, jolloin saatat innostua uusista ajatuksista. Teet mielelläsi asioita muiden kanssa, jos vain saat itse määrätä tahdin ja tekemisten sisällön.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kaipaat rehellisiä vastauksia ja sitä, että asioista puhutaan niiden omilla nimillä. Olet valmis nostamaan kissan pöydälle ja puhumaan suusi puhtaaksi. Se voi aiheuttaa muissa aluksi hämmennystä, mutta lopputulos on hyvä ja palkitsee tunnelman keventymisenä ja entistä aidompana ja suorempana kanssakäymisenä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakso on kaikin puolin aktiivinen. Luvassa on tapahtumia, kohtaamisia ja liikkumista paikasta toiseen. Olet puuhakas ja haluat saattaa keskeneräiset asiat loppuun. Otat selkoa asioista, jotka aiheuttavat päänvaivaa, etkä jätä kiveäkään kääntämättä saadaksesi etsimäsi vastaukset. Muita vauhtisi voi hengästyttää.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Seuraelämäsi on vilkasta, ja jos se osoittaa hiipumisen merkkejä, osaat kyllä itse panna vauhtia asioihin ja järjestää tapaamisia ja yhteistä toimintaa. Sinkkuna viihtyneet voivat nyt kohdata jonkun, jonka kanssa palikat loksahtavat niin hyvin kohdilleen, ettei yksinelo enää tunnukaan parhaalta vaihtoehdolta.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet tunnettu ahkeruudestasi ja velvollisuudentunnostasi, mutta nyt olet kerrankin valmis nostamaan henkilökohtaiset tarpeesi etusijalle. Pieni matka tai muu irtiotto hyvän ystävän kanssa voisi olla juuri sitä, mitä nyt kaipaat. Olet matkalla kohti syvempää itsetuntemusta etkä pyytele anteeksi olemassaoloasi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Kalenterisi pursuaa tekemistä, ja jos et pidä varaasi, huomaat pian juoksevasi paikasta toiseen saamatta juuri mitään irti tilanteista ja kohtaamista. Nyt sinulla onkin oiva tilaisuus opetella hallitsemaan aikaasi ja sanomaan ei, jos siltä tuntuu. Sukulaisuussuhteet nousevat keskiöön. Ehkä suunnitteilla on sukujuhlat.

Kalat (19.2.–20.3.)

Siinä missä jakson alkupuoli on suunnitelmien laatimisen, syvällisten keskustelujen, asioihin perehtymisen ja tunteiden kuulostelun aikaa, sen loppu on omistettu käytännön teoille ja suoralle toiminnalle. Sinulla on näkemystä, itseluottamusta ja rohkeutta toteuttaa nyt aiemmin kaukaisilta tuntuneita asioita.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

X