Seuran horoskooppi 6.4.-12.4. – Hyvää syntymäpäivää, Jenni Haukio!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Runoilija ja presidentin puoliso Jenni Haukio viettää 45-vuotissyntymäpäiväänsä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jenni Haukio syntyi 7. huhtikuuta vuonna 1977.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Runoilija ja presidentin puoliso Jenni Haukio viettää 45-vuotissyntymäpäiväänsä.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, Jenni Haukio!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vaikka sanoissasi ja teoissasi onkin nyt paljon jytyä, putkahtaa romanttinen ja unelmoiva puolesi tämän tästä esiin. Et tee siirtojasi vain järkeesi ja tahtoosi perustuen vaan annat tilaa intuitiolle ja kuuntelet myös sydämesi ääntä. Hyvin täyteläinen jakso, joka saattaa poikia jotain erityisen hedelmällistä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Viihdyt omissa mietteissäsi niin hyvin, että ne voivat viedä sinut mukanaan ja vieraannuttaa todellisuudesta. Älä vietä liikaa aikaa yksin vaan hakeudu ihmisten ilmoille. Tuttu ja luotettava seura maadoittaa sinut ja varmistaa, ettet jää paitsi kaikesta siitä mukavasta, mitä elämällä on tarjota tässä ja nyt.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi huhtikuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kaikki kiinnostava ja tuottoisa toiminta tuntuu nyt tapahtuvan ryhmissä. Yksin sinun on vaikea saada mitään aikaan, mutta oikeiden ihmisten ympäröimänä luovuutesi, rohkeutesi ja tuotteliaisuutesi puhkeavat kukkaan. Keskeneräisetkin ideat saavat siivet, kun joukko puhaltaa yhteen hiileen. Luova ja hauska jakso.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämänpiirisi laajenee. Matkat työn tai huvin vuoksi, jokin uusi kurssi, harrastus tai tuttavuus antavat lisää virtaa ja auttavat sinua ravistamaan pölyt harteiltasi. Olet motivoinut kehittämään itseäsi ja voit innostua täydellä teholla vaikkapa terveellisistä elintavoista tai rajojasi testaavasta hankkeesta.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunne-elämäsi on jakson keskiössä, ja joudut kohtaamaan siihen liittyviä asioita, halusit tai et. Rehellisyys ja aitous palkitaan, eikä rohkeuskaan ole pahitteeksi. Kun uskallat pukea sisimmät ajatuksesi sanoiksi ja uskoa ne jollekulle, johon luotat, saat tuntea huikaisevaa helpotusta ja yhteenkuuluvaisuutta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet jonkinlaisen henkilökohtaisen läpimurron kynnyksellä. Saatat oivaltaa jotain, joka on ollut tähän asti epäselvää, tai rohkaistua tekemään jotain, jota et vielä tähän mennessä ole uskaltanut kokeilla. Myös rajat liittyvät jakson teemaan. Ehkä päätät ylittää omasi tai puolustat niitä tunkeilijaa vastaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tahtotilasi on nyt vahva, ja uskallat seistä ajatustesi takana ja tavoitella sitä, mitä haluat. Se on hyvä, mutta älä silti unohda luontaista diplomatiaasi ja sovittelukykyjäsi. Ne auttavat sinua löytämään uusia tapoja toimia tilanteissa, joissa järkkymättömyys vain naulaisi sinut paikoillesi pattitilanteeseen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet äärimmäisen kurinalainen ja tiukka vaatimuksissasi niin itseäsi kuin muitakin kohtaan. Tulosta toki syntyy, mutta liian pitkään jatkuessaan ankara suorittaminen käy vain ankeaksi puurtamiseksi. Leikkimielisyys ja kepeä flirtti piristävät kummasti. Laske myös kahlittu luovuutesi valloilleen. Saat yllättyä!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinua jäytää levottomuus, kun pelkäät jääväsi paitsi jostain hauskasta tai tärkeästä. Et voi mitenkään olla kuin yhdessä paikassa kerrallaan, joten keskity siihen, mitä kulloinkin olet tekemässä, ja ihmisiin, joiden seurassa olet. Olosi tasapainottuu, kun lakkaat kuikuilemasta jatkuvasti aidan toiselle puolelle.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sosiaalinen elämä ja yhteistyö ovat jakson keskiössä, ja niillä onkin paljon tarjottavanaan. Jokin kohtaaminen tai keskustelu avaa silmäsi, ja saa sinut muuttamaan suhtautumistasi johonkin varmana pitämääsi asiaan. Olet sangen puoleensavetävä ja henkevä ja saatat nyt hyvinkin saada itsellesi uuden ihailijan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Erilaiset yllättävät kohtaamiset tai kokoonpanot avaavat sinulle uusia näkymiä ja voivat poikia jonkin lupaavan mahdollisuudenkin. Saatat saada nyt jonkin houkuttelevalta tuntuvan tarjouksen, ja vaikka faktat on aina syytä tarkistaa, kyseessä voi nyt olla tilaisuus, joka on juuri niin hyvä kuin miltä näyttääkin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sormissasi lienee ripaus kultapölyä, sillä kaikki, mihin kosket, tuntuu onnistuvan yli odotusten. Jokin pitkään vaivannut ongelma tai tulehtunut tilannekin ratkeaa nyt kuin taikaiskusta. Jos joku yrittää vedättää sinua, hän epäonnistuu surkeasti, sillä vaistosi kertoo sinulle oitis, jos asia yhtään haiskahtaa.

X