Seuran horoskooppi 7.12-13.12. – Hyvää syntymäpäivää, Marion Rung!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Marion Rung viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 7. joulukuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Marion Rung viettää syntymäpäiväänsä 7. joulukuuta. Onnea Marion ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Marion Rung viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 7. joulukuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, laulaja Marion Rung!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet energinen ja tasapainoinen. Sopeudut helposti yllättäviin tilanteisiin, ja paineensietokykysi on erinomainen. Imet vaikutteita ja inspiraatiota ympäristöstäsi ja osaat yhdistellä hajallaan olevia asioita ja tehtäviä taitavasti. Se, mikä näyttää muiden silmissä kaaokselta, saa sinulta selkeän muodon ja rytmin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Uusien hankkeiden sijaan sinun kannattaa keskittyä keskeneräisiin projekteihin. Tämä pätee niin töihin, ihmissuhteisiin kuin investointeihinkin. Tee loppuun aloittamasi työ ja vietä enemmän aikaa läheistesi kanssa. Voit myös yrittää tutustua lähemmin jonkun sellaisen kanssa, jonka tunnet vain pintapuolisesti.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Voit olla hermostunut ja ärtyisä. Asiat eivät etene toivomallasi tavalla, tai olosi on yleisesti ottaen turhautunut. Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, joiden tiedät nostavan mielialaasi. ­Mikään ei ole peruuttamattomasti pielessä. ­Jokin suuri oivallus tekee nyt tuloaan, ja sitä ennen tuntuu usein juuri tältä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kalat (19.2.–20.3.)

Kohtaat jonkin asian tai jonkun henkilön menneisyydestäsi. Vaikka tilanne ei olisi helppo, se palkitsee sinut jälkikäteen, joten älä väistele sitä. Sinussa on sisäistä paloa, joka valaa sinuun rohkeutta ja auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia. Jokin aiempi hyvä tekosi palkitaan tai saat lahjan yllättävältä taholta.

Oinas (21.3.–19.4.)

Huomiosi kiinnittyy nyt raha-asioihin. Olet tavallista tarkempi rahaa käyttäessäsi ja tarkastelet asioita pitkällä tähtäimellä. Ehkä motivaatiotasi säästämiseen siivittää jokin tulevaisuuden haave, jonka vuoksi olet nyt valmis pihistelemään. Jokin taitosi pääsee oikeuksiinsa ja tuo sinulle uusia ihailijoita.

Härkä (20.4.–20.5.)

Askeleesi ovat nyt tavallista kevyemmät, ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa. Itsevarmuutesi on hyvällä tolalla, joten uskallat ilmaista itseäsi tavallista monipuolisemmin ja rohkeammin. Seuraelämä on antoisaa, ja rakkaus ja romantiikka tuovat vielä lisää kipinää ja lämpöä elämääsi. Saatat huomata kilpailunhalusi heräävän.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jokin keskeneräinen asia tulee päätökseensä, mutta sen sijaan että jäisit ihailemaan lopputulosta, tähyilet jo kohti uusia haasteita. Kumppanuus eri muodoissaan on jakson keskeisiä teemoja. Saatat nyt saada itsellesi tukijan yllättävältä taholta tai ojentaa itse auttavan kätesi jollekulle sitä tarvitsevalle.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso saattaa olla tavalla tai toisella haastava tai hämmentävä, ja voit nyt kokea turvallisuudentunteesi järkkyvän. Auttaa, jos tukeudut hyviksi havaitsemiisi rutiineihin. Kukaan ei ole vetämässä mattoa altasi eikä elämäsi ole romahtamassa. Pian asiat selkeytyvät, ja itsevarmuutesi palaa. Odota luottavaisin mielin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kiinnitä huomiota siihen, keiden parissa vietät nyt aikaasi. Jos ympäröit itsesi kannustavilla ja myönteisillä henkilöillä, saat lisää ilmaa siipiesi alle. Negatiiviset ihmiset puolestaan vetävät sinuakin kohti alakulon syövereitä. Jokin muutos tekee tuloaan. Kuuntele intuitiotasi ja anna sen näyttää suuntaa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Ympärilläsi ehkä myrskyää, mutta itse seisot järkähtämättä puuskista piittaamatta. Joku saattaa pitää viileää suhtautumistasi kylmyy­tenä, mutta vielä useampi osaa arvostaa tyynen järkevää asennettasi. Yllätyksellinen jakso, jonka ohjakset ovat kuitenkin tiukasti hyppysissäsi. Osaat tehdä viisaita valintoja.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Elämässäsi on paljon pieniä ja isompiakin ilon aiheita, ja jos olet ollut ajan tai rahan suhteen tiukoilla, luvassa on nyt helpotusta. Herätät myönteistä huomiota, ja kumppania etsivää saattaa nyt hyvinkin onnistaa. Päädyt kuin itsestään seurueiden keskipisteeksi ja osaat nostattaa ja ylläpitää tunnelmaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jos et ole vielä oppinut delegoimaan, ruuvia kierretään yhä tiukemmalle, kunnes sinun on antauduttava ja myönnettävä, että kaikesta kyvykkyydestäsi ja ahkeruudestasi huolimatta et ole yli-ihminen. Ota vastaan tarjottu apu ja opettele päästämään itsesi edes joskus hieman helpommalla. Vaali iloa ja ystävyyttä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

 

X