Seuran horoskooppi 8.3-14.3. – Hyvää syntymäpäivää, Elina Salo!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elina Salo viettää 87-vuotissyntymäpäiväänsä 9. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Elina ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elina Salo viettää 87-vuotissyntymäpäiväänsä 9. maaliskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Elina Salo!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämässäsi on jonkinlaisen välitilinpäätöksen hetki. Näet selkeästi, mistä olet tullut ja mihin olet menossa, samoin sen, mitä ja keitä haluat pitää mukana matkassasi tulevaisuudessa ja mille on tullut aika heittää hyvästit. Tunne ja järki ohjaavat valintojasi käsi kädessä. Olet tasapainoinen ja luottavainen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin pitkään harkitsemasi hankinta voi nyt olla ajankohtainen. Älä tingi kriteereistäsi mutta älä myöskään jää jahkailemaan, jos sopiva kohde tulee eteen. Muutoin jakso sisältää melko tasaista menoa. Ihmissuhteissasi on menossa seesteinen vaihe, ja saatat nyt päätyä tukemaan jotakuta, jolla on myrskyisämpää.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Askelluksesi on itsevarmaa, ja nyt tekemissäsi päätöksissä on lujuutta, joka kestää mahdolliset myöhemmät koettelemukset. Tiedostat asian tai et, luot nyt pohjaa tuleville ratkaisuillesi. Tämä kannattaa pitää mielessä, mikäli olet suunnitellut muutoksia elämääsi lähitulevaisuudessa. Suuntasi on hyvä ja vakaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso ei ole aivan ongelmaton, mutta innostuksesi ja optimistisuutesi ansiosta kykenet ylittämään eteesi tulevat esteet. Elämässäsi on nyt paljon vauhtia ja äkkinäisiä käänteitä, jotka pakottavat sinut tekemään ratkaisuja joskus varsin lyhyellä varoitusajalla. Voit luottaa tarkkaan vaistoosi ja huomiokykyysi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sosiaalinen elämäsi on mukavassa nosteessa. Kutsuja ja rientoja riittää, ja lisäksi saatat nyt innostua itse ottamaan entistä aktiivisemman roolin perustamalla vaikkapa jonkin harrastusryhmän tai järjestämällä teemajuhlat. Suhtautumisessasi elämään on uudenlaista kepeyttä ja hilpeyttä, mikä on omiaan piristämään muitakin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso on hieman kaksijakoinen. Toisaalta eteesi tulee nyt useampiakin houkuttelevia mahdollisuuksia, toisaalta niihin kaikkiin tuntuu sisältyvän ylimääräisiä kiemuroita tai epäselvyyksiä ratkottavaksi. Mikäli motivaatiota riittää, pystyt kyllä ylittämään mahdolliset esteet. Ihmissuhteissakin riittää säpinää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tavallista helpommin tunteittesi vietävissä ja altis ihastumaan ja vihastumaan nopeasti. Ehkä on hyvä tiedostaa, että nyt mahdollisesti alkava romanssi ei välttämättä ole kovin pitkä kestoltaan mutta voi silti hyvinkin olla kokemisen arvoinen. Pidättäydy toistaiseksi isoista taloudellisista päätöksistä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saavutat jonkin itse itsellesi asettamasi tai ulkoa määrätyn tavoitteen, mutta aivan vaivatta se ei onnistu, sillä joudut käyttämään tahdonvoimaasi ja neuvokkuuttasi. Maaliin päästyäsi saatat kyseenalaistaa koko asian mielekkyyden ja huomata kaipaavasi yllättäen jotain aivan muuta. Anna itsellesi lupa muuttua.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Luovuutesi ryöppyää ja johdattaa sinut jonkin uuden hankkeen tai asian ääreen. Vanhat rutiinit saattavat nyt lentää romukoppaan, kun haluat kokeilla uusia tapoja toimia. Olet nyt myös tavallista sosiaalisempi ja tarjoat auliisti muille apuasi ja neuvojasi. Hyväntekeväisyys tai jokin yhteistyöhanke voi kutsua.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso on perhe- ja ystävyyssuhteiden lujittamisen aikaa. Huomaat nyt kenties kaipaavasi tavallista enemmän tunnetta siitä, että kuulut tiiviisti johonkin joukkoon tai yhteisöön ja näet mielelläsi vaivaa sen eteen, että läheisilläsi on kaikki hyvin. Et kaipaa jännitystä tai seikkailuja vaan viihdyt kotosalla.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tottunut kantamaan vastuuta, mutta nyt omaksut aiempaa näkyvämmän roolin hankkeiden liikkeellepanijana tai jonkin asian edistäjänä. Et pelkää sanoa mielipidettäsi, vaikka se poikkeaisi muiden näkemyksistä. Sinussa on nyt rippunen kapinallista, mikä lisää huomattavasti kiinnostavuuttasi muiden silmissä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jos koet olosi tukalaksi tai hermostuneeksi, pohdi, oletko ehkä viime aikoina elänyt liikaa muiden ehdoilla tai omien arvojesi vastaisesti. Nopeasti vaihtuvat tilanteet tai muutokset eivät sinua hetkauta, kunhan saat hoitaa ne omalla tavallasi. Pidä siis kiinni itsemääräämisoikeudestasi ja kuuntele sydäntäsi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

X