Seuran viikkohoroskooppi 10.1.–16.1. – Paljon onnea, Marzi Nyman!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Marzi Nyman viettää 44-vuotissyntymäpäiväänsä 12. tammikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Marzi Nyman ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Marzi Nyman viettää 44-vuotissyntymäpäiväänsä 12. tammikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Iloista merkkipäivää muusikko Marzi Nyman!

Kauris (22.12.–19.1.)

Jos olet tyytynyt ahertamaan taustalla muiden niittäessä kiitosta tuloksista, siihen on nyt tulossa muutos. Kykysi, osaamisesi ja panostuksesi saavat viimein ansaitsemaansa huomiota, ja sinun on jo korkea aika astua eturiviin. Kenties otat jonkin hankkeen johdettavaksesi tai huomaat muiden kääntyvän puoleesi neuvojen toivossa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2024 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2024 on luvassa.
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2024 on luvassa. © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Vaistoat herkästi toisten tarpeet ja tunnetilat ja elät vahvasti mukana heidän iloissaan ja huolissaan. Siinä ei ole sinänsä mitään vikaa, ja empaattisuus on hieno ominaisuus. Ongelmaksi se muodostuu vain, jos se alkaa syödä liikaa voimavarojasi tai saa sinut unohtamaan oman itsesi, toiveesi ja tavoitteesi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet ajan hermolla ja osaat luotsata muitakin muutosten keskellä. Sosiaalinen elämäsi on ­vilkasta ja yllätyksellistä. Elämääsi astuu eri­tyisen kiinnostava henkilö, johon kannattaa tutustua ­lähemmin. Jonkinlainen kumppanuus saa alkunsa. Se voi perustua yhteisiin mielenkiinnon kohteisiin tai vahvaan vetovoimaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Verkostoituminen ja kaikenlainen yhteisöllinen toiminta on nyt erityisen kannattavaa, hauskaa ja hedelmällistä. Saatat nyt keksiä uuden kohteen, johon haluat panostaa, tai aiot tehdä arkesi sujuvuutta parantavia muutoksia. Annat itsestäsi edullisen kuvan uusille tuttavuuksille, ja entisetkin suhteet toimivat hyvin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Laajennat ympyröitäsi joko konkreettisesti vaihtamalla maisemaa tai tutustumalla eri taustoista tulevaan tai erilaisia näkemyksiä edustavaan ihmiseen. Mielesi on tavallista avoimempi, etkä epäröi muuttaa mieltäsi tai piintyneitäkään tapojasi, jos joku onnistuu vakuuttamaan sinut puheillaan tai esimerkillään.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Nyt on pohjatyön aika, toiminnan aika koittaa myöhemmin. Kärsivällisyys ei ole vahvin ominaisuutesi, mutta jakso tarjoaa hienon mahdollisuuden harjoitella sitä. Hyödynnä rikasta mielikuvitustasi ja luovuuttasi ja maalaile kiireettä itsellesi sopivia tulevaisuuden haaveita. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Rapu (21.6.–22.7.)

Tunteet ottavat nyt helposti vallan järjestä, mutta se tekee elämästäsi vain rikkaampaa ja antoisampaa. Uskallat sanoa ja tehdä sitä, mitä sydämesi sinulle suosittaa. Et pelkää paljastaa todellisia tunteitasi. Jokin orastava suhde saattaa puhjeta täyteen roihuun, tai sopu syntyä johonkin pitkään jäytäneeseen kiistaan.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Jakso huokuu jämäkkyyttä ja täsmällisyyttä, ja tunnet ehkä halua ryhdistäytyä jotenkin ja hoitaa asiat kuntoon. Ryhtisi kohenee sekä fyysisesti että henkisesti, ja jos olet suunnitellut luopuvasi jostain huonosta tavasta, nyt on mitä mainioin hetki tehdä se. Et lipsu tavoitteistasi, joten tuloksia syntyy.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakso on yhteenvetojen ja uusien alkujen aikaa. Saatat loppuun jonkin keskeneräisen asian ja saat käyttöösi resursseja, joita voit käyttää johonkin uuteen kiinnostavaan kohteeseen. Inspiroidut tavallista herkemmin, ja jokin innoituksesi lähde kumpuaa varsin yllättävästä suunnasta. Saat elämääsi jotain uutta.

Lue myös: Päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään on luvassa!

Päivän horoskooppi kertoo, mitä tähän hetkeen on luvassa!
Päivän horoskooppi kertoo, mitä tähän hetkeen on luvassa! © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Ilmassa on levotonta energiaa, ja se tarttuu sinuunkin. Etsi tapoja rentoutua ja vaali tietoisesti kiireettömyyttä, niin et ole niin helposti ulkoisten ärsykkeiden riepoteltavissa. Vietä aikaa ystävien ja rakkaittesi seurassa ja keskity puuhiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja mielihyvää. Saat tärkeää tietoa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tietojen jakaminen on jakson teema. Sinulla riittää näkemyksiä ja ideoita, joita muut arvostavat. Itse saat kaipaamaasi tietoa odottamattomasta lähteestä. Ilmassa on salaperäisyyttä, mutta pikkuhiljaa tapahtumien syy- ja seuraussuhteet käyvät selviksi, ja tunnet tyydytystä, kun onnistut pureutumaan asioiden ytimeen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Raha ja omaisuus ovat jakson keskeinen teema. Mietit, mikä riittää, ja olet motivoitunut suitsimaan kulutustottumuksiasi ja tavoittelemaan nykyistä pelkistetympää elämäntapaa. Henkiset arvot ja vapaus ovat sinulle muhkeaa tilipussia tärkeämpiä, ja saatat haluta hankkiutua eroon turhista tavaroista ja näin selkeyttää elämääsi.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X