Seuran viikkohoroskooppi 12.8.-18.8. – Hyvää syntymäpäivää, Waltteri Torikka!

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tähtimerkillesi seuraavan seitsemän päivän jaksolle? Oopperalaulaja Waltteri Torikka viettää syntymäpäiväänsä 16. elokuuta. Paljon onnea Waltteri!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Waltteri Torikka syntyi 16.8.1984.

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tähtimerkillesi seuraavan seitsemän päivän jaksolle? Oopperalaulaja Waltteri Torikka viettää syntymäpäiväänsä 16. elokuuta. Paljon onnea Waltteri!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Leijona

(23.7.–22.8.)

Epäilyksesi jonkin hankkeen järkevyyttä tai onnistu­mista kohtaan saattavat saada sinut liiankin varovaiseksi. Nyt ei ole oikea hetki luovuttaa vaan ryhdistäytyä ja kohdata haasteet pystypäin. Vaikeudet on tehty voitettaviksi. Usko itseesi ja luottohenkilöihisi. Esteiden ylittäminen opettaa ja vahvistaa sinua.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt paljon energiaa, jonka valjastamisessa kannattaa olla tarkkana. Jos annat sen jyllätä vapaana, se voi pahimmillaan muuttua jyrääväksi tai jopa aggressiiviseksi käytökseksi. Kanavoi se fyysisiin aktiviteetteihin tai jämäkkyyttä vaativiin neuvotteluihin, älä kotiin ja läheisiin ihmissuhteisiisi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Karismasi on nyt suurta ja herätät kiinnos­tusta. Sinun on helppoa solmia sekä työhön että henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä suhteita. Luonteeltaan neutraalit suhteet ovat luotettavia ja mutkattomia, mutta romanttissävyisissä kannattaa olla hieman varuillaan, sillä niiden kohdalla arvostelukykysi voi pettää.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Suhtaudut usein uusiin asioihin ja tuttavuuksiin hieman varauksellisesti, ja luottamuksesi voittaminen vie aikaa. Joskus asiat ovat kuitenkin juuri niin hyviä kuin ensisilmäyksellä näyttää, ja nyt sellainen tilanne on käsillä. Kun tunnet kiinnostuksesi heräävän uuden hankkeen tai henkilön suhteen, toimi heti.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Voit saavuttaa nyt paljonkin, kunhan hillitset liikaa innokkuuttasi ja viljelet sen sijaan kärsivällisyyttä ja kuuntelemisen taitoa. Innostuessasi se voi olla vaikeampaa kuin uskotkaan, mutta kannattaa silti yrittää, sillä liialla puskemisella ja hätäilyllä voit mennä pahasti metsään. Vaali iloa ja harmoniaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saatat kohdata haasteita tai ongelmia. Älä anna niiden lannistaa. Sinusta löytyy riittävästi paukkuja ja keinoja voittaa mahdottomiltakin tuntuvat vastukset, kunhan annat itsellesi aikaa työstää ajatuksiasi ja kerätä itsevarmuutta. Ihmissuhderintamalla on seesteistä, joten sieltä voit ammentaa iloa ja voimaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vakiintuneiden suhteet rullaavat omalla ­painollaan ja tarjoavat hauskoja hetkiä ja ­tilaisuuksia rentoutua. Uudet suhteet taasen voivat pitää varpaillaan, etkä voi olla varma, onko vastapuoli lintu vai kala. Kuulostele sisintäsi äläkä yritä miellyttää vastapuolta liikaa. Jokin rahaan liittyvä yllätys odottaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinuun kohdistuu nyt paljon odotuksia ja ­toiveita. Täyttäisit kernaasti ne kaikki, ­mutta liika on l­iikaa, etkä sinäkään voi venyä mahdotto­muuksiin. Tällaisina aikoina podet helposti riittämättö­myyden tai epäonnistumisen ­tunteita. Lopeta moiset alkuunsa ja jaa ­mieluummin itsellesi kiitosta kaikesta hyvästä, mitä teet.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Velvollisuudentunto ja laiskottelunhalu ­taistelevat nyt sinussa. Teet kyllä kaiken ­tarvittavan, mutta tunnet kiusausta ­mennä siitä, missä aita on matalin. Sosiaalinen ­elämäsi vilkastuu ja tarjoaa paljon hauskoja hetkiä. Jokin suhde saattaa olla jännitteinen. Älä päästä tilannetta tulehtumaan vaan selvitä se.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet tavallista valppaampi ja osaat hyödyntää eteesi tulevat tilaisuudet. Vetovoimasi puree ja esiintymisesi on vakuuttavaa, joten sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet edistää itsellesi tärkeitä hankkeita tai tehdä valloituksia ihmissuhteissa. Saat kenties erityisen hyviä uutisia tai yllätyt muuten iloisesti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pinnasi voi olla hieman kireällä, mikä heijastuu myös ihmissuhteisiisi. Varo liian kärkkäitä kannanottoja ja turhaa nokittelua. Se ei paranna omaa oloasi, mutta voi sen sijaan aiheuttaa ihmissuhteisiisi kolhuja, joiden silottelu vie myöhemmin aikaa ja voimia. Pyri purkamaan paineitasi vaikkapa lenkkipolulla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessäsi on hyvin rikas ja täyteläinen jakso. ­Mielesi on aktiivinen ja tuottaa paljon toteuttamiskelpoisia ideoita. Suuntaudut nyt myös tavallista enemmän ulospäin. Olet kiinnostunut muiden mielipiteistä ja annat auliisti oman panoksesi keskusteluihin. Solmit kenties jonkin tärkeäksi osoittautuvan tuttavuuden.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

X