Seuran viikkohoroskooppi 13.3.–19.3. – Hyvää syntymäpäivää, Markus Selin!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Markus Selin viettää syntymäpäiviään 16. maaliskuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Elokuvatuottaja Markus Selin on syntynyt 16.3.1960. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Markus Selin viettää syntymäpäiviään 16. maaliskuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Kalat

(19.2.–20.3.)

Joudut luopumaan jostain haaveestasi, mutta vaikka asia ensin tuntuukin katkeralta, saat nähdä sen koituvan parhaaksesi ja tilalle tulevan jotain vielä paljon parempaa. Yritä päästää irti liian tiukasta kontrollista, sillä asiat tuppaavat nyt menemään toisin kuin olit suunnitellut. Lopputulos on silti mainio.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Edessäsi on energinen ja tapahtumarikas jakso. Haasteita voi olla asioiden jakamisessa. Nautit hyvistä keskusteluista, ja joku saattaa tehdä sinuun nyt poikkeuksellisen suuren vaikutuksen. On kuitenkin tärkeää, että pidät langat ja päätökset omissa käsissäsi etkä tee mitään hätiköityä jonkun muun usuttamana.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Et ole nyt erityisen kunnianhimoinen ja menet mielelläsi siitä, missä aita on matalin. Vaativammat hankkeet kannattaakin jättää hetkeksi rauhaan, mikäli mahdollista, ja keskittyä helpompiin rutiinihommiin. Sosiaalinen elämäsi on antoisaa, joskin se painottuu nyt enemmän ystävyyssuhteisiin kuin romantiikkaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nyt tavallista avoimempi ja valmiimpi ottamaan esille sinua vaivaavia asioita tai näyttämään muille aiemmin salassa pitämiäsi puolia itsestäsi. Kaikki epäaito tai kaunisteltu saa sinut ärsyyntymään, minkä tuot myös kärkkäästi esiin. Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä muutos voi olla ajankohtainen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Viet itsellesi tärkeitä asioita nyt ponnekkaasti eteenpäin ja saatkin tuloksia aikaan. Jokin väärinkäsitys tai kommunikaatiokatkos aiheuttaa ylimääräistä harmia. Pidä omalta osaltasi huolta siitä, että olet oikeassa paikassa sovittuna aikana ja ole muutenkin tarkkana sen suhteen, mitä tulet luvanneeksi muille.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Eteesi tulee tilaisuuksia edistää hankkeitasi tai astua isompiin saappaisiin, mikäli olet sellaisesta haaveillut. Ole silti tarkkana, ettet haali liikaa tekemistä, sillä riski suistua ylikierroksille on olemassa. Vaali tasapainoa elämäsi eri osa-alueiden välillä ja panosta varsinkin terveellisiin elintapoihin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Stressi nostaa päätään, ja jos kieltäydyt tunnistamasta sitä, se alkaa verottaa terveyttäsi ja vie yhä enemmän tilaa, kunnes sinun on pakko höllätä tahtia. Mitä nopeammin ymmärrät yskän, sitä vähemmällä pääset. Mielentilallasi on suora yhteys ihmissuhteisiisi, joten jo senkin vuoksi sinun kannattaa kuunnella itseäsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet energinen ja aikaansaava, ja läheisilläsi onkin täysi työ pysyä vauhdissasi. Jokin uusi harrastus, tuttavuus tai muu mielenkiinnon kohde tuo lisämaustetta elämääsi. Vaikka raha-asiasi ovatkin hyvällä tolalla, kannattaa suitsia yletöntä tuhlaamista tai ainakin hankkia sellaista, mikä tuottaa iloa pitkään.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on paljon tarpeita ja mielihaluja ja myös riittävästi päättäväisyyttä ja tarmoa niiden täyttämiseen. Varo kuitenkin, ettet tallo toisten varpaille tai käyttäydy muuten liian itsevaltaisesti havitellessasi haluamaasi. Jokin asia menneisyydestä nousee taas esiin. Hoida se tällä kertaa kunnialla loppuun.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet vallaton ja huvittelunhaluinen, mikä sopii hyvin sosiaalisen elämäsi piristämiseen, mutta huonommin työn ja muiden sellaisten velvoitteiden hoitamiseen, jotka saattavat nyt herättää sinussa turhautuneisuutta tai tyytymättömyyttä. Älä kuitenkaan sysää omia töitäsi muiden niskoille vaan hoida leiviskäsi mukisematta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinun voi nyt olla tavallista vaikeampi saada tahtoasi läpi tai tulla kuulluksi, mikä hämmentää sinua. Älä suotta tuhlaa ruutiasi turhaan jankutukseen vaan odota otollisempaa hetkeä tavoitteittesi edistämiseen. Jokin läheinen ihmissuhde on murroksessa. Kärsivällisyys on parempi työkalu kuin tiukat vaatimukset.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Edessä on kepeä jakso, jolloin kannattaa panostaa varsinkin sosiaaliseen elämään. Sinussa on kosolti vetovoimaa, joten nyt on hyvä hetki pyytää palvelusta tai lähestyä jotakuta, johon haluat tutustua lähemmin. Isoja hankintoja tai päätöksiä kannattaa lykätä, kunnes maltat suhtautua niihin riittävän vakavasti.

X