Seuran viikkohoroskooppi 28.10.-3.11. – Hyvää syntymäpäivää, Jani Volanen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä ja käsikirjoittaja Jani Volanen viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 1. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jani Volanen

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä ja käsikirjoittaja Jani Volanen viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 1. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää, näyttelijä Jani Volanen!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on nyt taipumusta kärsimättömyyteen, mikä voi johtaa virheratkaisuihin. Jos toisaalta onnistut hillitsemään impulssejasi, ovat rohkeutesi ja innokkuutesi mahtavia työkaluja, joiden avulla voit saavuttaa paljonkin. Jos huomaat ärtyväsi muiden hitaudesta, se voi kieliä siitä, että olet lähtenyt laukalle.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elät vahvasti ja haluat kokea niin paljon kuin mahdollista ja jättää jälkesi kaikkeen, mihin osallistut. Mitä monipuolisemmin saat toteuttaa itseäsi, sitä onnellisempi olet. Jos keksit hankkeen, jolla on merkitystä muillekin, puhkeat suorastaan kukoistamaan ja annat sille kaikkesi. Seuraelämäkin on antoisaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kun viihdyt nahoissasi, sinusta huokuu vastustamatonta vetovoimaa. Jos taas koet olosi tukalaksi tai liikkuvasi vieraalla maaperällä, vetäydyt omaan kuoreesi. Nyt sinulla onkin oikea hetki keskittyä omiin tarpeisiisi. Mieti, mitä kaipaat voidaksesi hyvin ja suo sitä itsellesi kitsastelematta. Hyödyn huomaavat muutkin.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Joudut nyt ehkä perustelemaan tekemisiäsi tai valintojasi tavallista enemmän, mikä nostattaa sinussa uhmaa ja turhautumista. Älä anna niille valtaa vaan ota kritiikki ja kysymykset vastaan. Kun joudut selittämään suunnitelmiasi, ne jäsentyvät itsellesikin paremmin ja voivat säästää sinut turhilta virheiltä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinusta huokuu lämpöä ja karismaa, mikä tekee kohtaamisista miellyttäviä ja kannaltasi varsin hyödyllisiäkin, jos niin haluat. Yllätyt siitä, miten helposti saat taivuteltua toiset tahtoosi. Älä kuitenkaan käytä kykyäsi pelkästään siksi että voit. Pyri edistämään asioita ja hankkeita, joilla on aidosti merkitystä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energiatasosi on hyvä, mikä mahdollistaa sen, että voit puristaa itsestäsi hieman ylimääräistäkin, kunhan tavoite on riittävän mielekäs. Ole kuitenkin tarkkana, ettet ryhdy pakonomaisesti suorittamaan väärien syiden takia. Älä vedä itseäsi piippuun vain saadaksesi hyväksyntää. Mielialasi vaihtelevat nopeasti.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kuuntele sisintäsi ja sen viestejä. Jos olet ­menossa väärään suuntaan, tunnet sen ­hankalana olona. Mielesi tai suunnan ­muuttaminen ei ole häpeä. Se voi säästää sinut monelta hankaluudelta tulevaisuudessa. ­Tuuliviiriksi ei silti kannata heittäytyä. Ota ­itsellesi riittävästi aikaa pohtia seuraavaa siirtoasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet valmis panemaan itsesi likoon saadaksesi mitä haluat. Hyödyt keskusteluista kokeneempien kanssa. Poimi neuvoista ne, jotka sopivat itsellesi, mutta älä omien näkemystesi tai toiveidesi kustannuksella. Opettele luottamaan itseesi ja valintoihisi. Jos erehdyt, otat vain hieman takapakkia ja yrität uudelleen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos suuntasi on ollut hakusessa, nyt tilanne selkiintyy. Sinusta löytyy sekä lujuutta että nöyryyttä sopivassa suhteessa. Uskot kykyihisi, mutta et epäröi pyytää neuvoja niitä tarvitessasi. Myös ihmissuhteissasi on menossa harmoninen ja positiivinen vaihe. Rahaan liittyvissä kysymyksissä ei kannata hötkyillä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Eteesi tulee tilanteita, joissa joudut tekemään päätöksiä ilman varmuutta siitä, mihin ne johtavat. Se voi aiheuttaa stressiä, mutta viivyttely vain pahentaa asiaa. Tee vain ratkaisuja, jotka ovat moraalisesti kestäviä, niin sinun on helpompaa perustella ne itsellesi ja muille. Älä vaadi itseltäsi mahdottomia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet mainiossa vedossa ja innostut helposti uusista asioista. Osaat tuoda esiin potentiaaliasi monipuolisesti ja saatat yllättää itsesikin sillä, mihin kaikkeen sinusta onkaan. Jakso sopii hyvin uusien projektien käynnistämiseen ja tuttavapiirisi laajentamiseen. Myös romanttiset suhteet ovat nyt myötätuulessa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Edessä on aktiviinen jakso. Liikettä tapahtuu niin fyysisesti kuin mielesikin tasolla. Saatat nyt tehdä mittaviakin uudistuksia elämässäsi näennäisen lyhyellä varoitusajalla. Toki asiat ovat hautuneet mielessäsi pidempään, mutta nyt koet olevasi valmis panemaan ne täytäntöön. Ajattelusi on terävää ja tuoretta.

X