Seuran viikkohoroskooppi 5.8.-11.8. – Hyvää syntymäpäivää, Matti Ruohonen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Matti Ruohonen (oikealla) on veljeään Teppoa vuoden nuorempi ja syntynyt 8.8.1949.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tähtimerkillesi seuraavan seitsemän päivän jaksolle? Syntymäpäiväänsä elokuun alussa viettää Matti ja Teppo -yhtyeestä tuttu laulaja Matti Ruohonen.

Lue myös: Rakkaus taipuu ja taivuttaa – Laulaja Teppo Ruohonen tietää, millaista on suudella yhdeksän senttiä pidempää naista

Leijona

(23.7.–22.8.)

Huomaat luovuutesi voimistuvan ja etsivän purkautumiskanavaa. Jos olet kärsinyt menetyksiä tai pettynyt ihmissuhteissa, tunnet nyt suurimman kivun väistyvän ja voimiesi ja itseluottamuksesi palaavan. Muutkin kokevat energiansa vahvistuvan ja lisääntyvän. Vietä tietoisesti aikaa itsellesi mieluisassa seurassa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Elämäsi on kiireistä. Jos joudut toimimaan itsellesi epätyypillisessä tahdissa tai hoitamaan liian monta asiaa kerralla, hermostut, mikä voi näkyä nalkuttamisena ja äyskimisenä tai oireilla vatsa- tai pääkipuna. Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Se on paras ja tehokkain tapa toimia ja hyväksi itsellesikin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet löytänyt oman tyylisi olla ja elää, mutta nyt joudut ehkä puolustelemaan ratkaisujasi jollekulle. Jos kritiikki tulee henkilöltä, joka on sinulle merkityksellinen ja rakas, asiasta kannattaa keskustella rakentavasti. Jos taas palautetta antaa joku, josta et erityisemmin perusta, älä lotkauta korvaasikaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos jokin asia hiertää tai tuntuu painostavalta, nyt on aika nostaa kissa pöydälle ja puhua asiat halki. Et yleensä lörpöttele tuntemuksistasi tai ajatuksistasi vaan pidät asiat sisälläsi. Nyt kannattaa kuitenkin avata suunsa ja kuunnella myös vastapuolen kanta. Rehellisyys palkitaan, ja yhteisymmärrys löytyy.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on nyt edessäsi jakso, josta kannattaa ottaa kaikki irti. Onni on puolellasi, mutta menestyminen edellyttää myös itseltäsi tekoja, päätöksiä ja toimintaa. Älä jää odottelemaan tai nojaa liikaa muiden näkemyksiin, sillä vain sinä itse voit nyt tietää, mikä kannattaa tai sopii juuri omaan tilanteeseesi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet ahkera, aikaansaava ja erittäin tunnollinen. Joskus vain käy niin, että hienojen ominaisuuksiesi hedelmät korjaavatkin muut, ja itsellesi jää vain tyhjä takki ja uupumus. Älä anna ilon kadota elämästäsi, vaan vaali sitä tietoisesti. Vietä aikaa ystäviesi ja rakkaidesi kanssa ja varaa aikaa harrastuksille.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tee inventaario kuluneesta vuodesta. Muistele, teitkö uuden vuoden lupauksia, ja arvioi niiden pitävyyttä ja tuloksia. Älä soimaa itseäsi, vaikka olisit lipsunut tai unohtanut ne. Tee uudet suunnitelmat loppuvuodeksi ja sitoudu niihin. Hankkeilla, joiden takana seisot sydämestäsi, on upeat edellytykset onnistua.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Intuitiosi on tavallistakin vahvempi. Voit luottaa siihen omaa elämääsi koskevia päätöksiä tehdessäsi, mutta älä tuputa sitä muille. Saatat nyt tuntea vetoa jonkinlaista elämänmuutosta kohtaan, mutta älä kiirehdi sen suhteen. Anna ajatuksille aikaa kypsyä rauhassa. Tiedät kyllä, milloin on oikea hetki toimia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Suunnitelmiisi voi tulla mutkia, sillä muilla on nyt taipumus muuttaa mieltään tai luistaa sovitusta. Ärtymyksestäsi huolimatta pyri olemaan stressaamatta liikoja, sillä se ei auta asiaa, pelkästään huonontaa omaa oloasi. Ota asiat sellaisina kuin ne tulevat ja pyri löytämään tilanteista hyvät puolet.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet tavallista dramaattisempi ja suorempi, ja ­itsehillintäsi voi pettää varsinkin, jos olet hautonut pahaa mieltä sisälläsi jo kauan. Liian kärkevät ulostulot voivat aiheuttaa syviä haavoja, joiden paraneminen vie pitkään. Mieti siis tarkkaan, miten ja missä asiasi esität, ja varo polttamasta siltoja takanasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Hiljennä vauhtiasi. Elämässäsi on nyt liian paljon virikkeitä, mahdollisuuksia, tietoa ja toimintaa, jotta voisit tehdä pitkällä tähtäimellä toimivia ratkaisuja. Parasta olisi lykätä kaikkien vähänkään isompien päätösten tekemistä myöhempään. Jos se ei käy, rauhoita tilanne ja pelaa itsellesi edes vähän miettimisaikaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Hoivaamisviettisi on voimakas, ja haluat parantaa läheistesi oloa ja hemmotella heitä kaikin mahdollisin tavoin. Se on hyvä niin kauan kuin muistat huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi. Kohtele itseäsi samalla lämmöllä ja rakkaudella, jossa läheisesi saavat kylpeä. Jokin talouteen liittyvä asia nousee esiin.

Lue myös: Matti ja Teppo eivät lopeta keikkailuaan, vaikka esiintyvätkin yhä harvemmin: ”Fanit haluavat meidät – me tarvitsemme esiintymisen ja aplodien antaman adrenaliinin”

X