Seuran viikkohoroskooppi 7.10.-13.10. – Hyvää syntymäpäivää, Joel Hallikainen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Muusikko Joel Hallikainen viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 11. lokakuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Joel Hallikainen täyttää 60 vuotta 11. lokakuutta 2021.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Muusikko Joel Hallikainen viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 11. lokakuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi syksyinen viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää Joel Hallikainen!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinusta tuntuu ehkä siltä kuin olisit keinulaudalla. Olet tavallista tarvitsevampi ja pehmeämpi läheisissä suhteissasi, mutta toisaalta hyvin itsevarma ja kilpailunhaluinen asioissa, jotka koskevat työtä tai muuta osaamisaluettasi. Anna kaikille tarpeillesi tilaa, niin jaksosta tulee antoisa ja tasapainoinen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nopea ja nokkela ja osaat käyttää tilaisuudet hyväksesi. Toisaalta olet myös kärkäs arvostelemaan muita ja menetät malttisi, jos asiat eivät suju mielesi mukaan, mikä laskee pisteitäsi muiden silmissä ja voi kaduttaa itseäsikin jälkikäteen. Pidä kielesi kurissa ja harjoita itsehillintää, niin hyvä tulee.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi lokakuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kommunikointi on nyt keskeisessä asemassa. Voit saada hyviä uutisia tai neuvoja yllättävältä taholta. Ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti ja saat helposti tukea ideoillesi ja hankkeillesi. Myös läheiset ihmissuhteet kukoistavat, sillä osaat nyt valita oikeat sanat ja lähestymistavan joka tilanteessa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on selkeä visio siitä, miten haluat asioiden olevan. Et pelkää koviakaan päätöksiä tai jyrkkiä suunnanmuutoksia, jos tiedät niiden olevan tarpeen tavoitteesi saavuttamiseksi. Läheisiäsi tämä voi hieman hirvittää, joten perustele ideasi riittävän selvästi, jotta hekin ymmärtävät, miksi toimit niin kuin toimit.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Suhteet, joissa saat ohjausta tai inspiraatiota, ovat erityisen hedelmällisiä. Voit myös löytää itsesi tilanteesta, jossa joudut osoittamaan uskollisuuttasi tai luotettavuuttasi. Suhteesi rahaan on nyt poikkeuksellisen järkevä. Ylimääräiset hilut eivät polttele taskussasi, vaan olet pikemminkin säästölinjalla

Kalat

(19.2.–20.3.)

Pikkuharmit, kuten myöhästelyt, aikataulujen muutokset tai tavaroiden rikkoutuminen voivat aiheuttaa hieman päänvaivaa. Muutoin olet oikein mainiossa vedossa ja valmis kokeilemaan siipiesi kantavuutta aivan uusissakin tuulissa. Suunta on selkeästi eteen- ja ylöspäin, vaikka pientä kompurointia tapahtuisikin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kaikki konkreettinen ja fyysinen tekeminen sujuu nyt paremmin kuin vain ajattelun tasolla tapahtuva ongelmien pyörittely. Nautit voidessasi nähdä­ työsi tulokset ja saatat innostua kokeilemaan jotain aivan uuttakin. Tyytyväisyytesi heijastuu myös ihmissuhteisiisi. Moni näkee sinut nyt aivan vastustamattomana.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt tavallista energisempi. Suunnittele hyvin, mihin tarmosi kohdistat, jotta se ei riuhtaise sinua harkitsemattomiin tempauksiin. Sinulla on mainio tilaisuus panna alulle jokin hanke tai edistää keskeneräisiä projektejasi, mutta on tärkeää pitää tavoite kirkkaana mielessä. Muuten eksyt helposti harhapoluille.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Päässäsi kihisee ja sielussasi kipunoi. Janoat päästä tuulettumaan, ja seuraelämä vetää sinua vastustamattomasti puoleensa. Saat huomiota, mutta ilmassa voi olla myös jännitteitä, jotka purkautuvat yllättävissä tilanteissa. Väärinkäsitykset kannattaa yrittää oikaista, mutta vältä turhaa pätemistä ja kiistelyä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulle tarjoutuu useita tilaisuuksia päästä vaikuttamaan asioihin. Jokin isokin päätös voi nyt tulla eteen. Onneksi olet nyt myös poikkeuksellisen rohkea ja aloitteellinen, joten löydätpä itsesi millaisesta tilanteesta hyvänsä, et hämmenny vaan nouset nopeasti sen tasalle. Neuvottelutaitosi ovat huipussaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet romanttinen, ja jos elämäsi on ollut liian arkista, kauneudenkaipuusi nostaa päätään. Jakso suosii sosiaalista kanssakäymistä. Järjestä mahdollisuuksiesi mukaan kokoontumisia. Juhlat tai treffit onnistuvat nyt todennäköisesti yli odotusten. Sinusta säkenöi lämpöä ja karismaa, joka vetää muita puoleensa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Onni voi nyt potkia joko rahassa tai rakkaudessa. Älä kuitenkaan tuudittaudu liiaksi pelkän onnen varaan vaan tee myös viisaita tekoja päästäksesi lähemmäs tavoitteitasi. Ole ­aloitteellinen äläkä säästele vaivojasi, niin ­pääset parhaiten nauttimaan myös onnenkantamoisista. Pysy liikkeessä fyysisesti ja henkisesti.

X