Seuran Vahva tarina -podcastit – Eläydy tavallisten suomalaisten uskomattomiin tositarinoihin

Kuuntele Seuran Vahva tarina -podcastit.
Joskus tavallisille ihmisille tapahtuu uskomattomia asioita. Suomi on pullollaan tositarinoita, jotka koskettavat, pysäyttävät ja herättävät puheenaiheita. Kuuntele Seuran Vahva tarina -podcastit.

Seura kertoo koskettavia tarinoita ja luo puheenaiheita. Seuran Vahva tarina -podcast-sarjassa voit kuunnella tosielämän tarinoita, jotka ovat usein tarua ihmeellisempiä, koskettavat ja pysäyttävät.

Seuran Vahva tarina -kuunnelmat toimivat myös visuaalisina tarinoina.

Vahva tarina: Pianonopettaja

Seuran Vahva tarina -podcast

Olin lapsi, ja tiesit sen – pieni kertomus seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Pieni pölypallopoikaSeuran Vahva tarina -podcast

Kukaan ei koskaan selittänyt Reijolle, miksi hänet vietiin lastenkotiin. Eläkeiässä hän päätti etsiä vastaukset itse. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Vihdoinkin morsian

Seuran Vahva tarina -podcast

Syntymäsokea Jonna Mononen menetti uskonsa rakkauteen – ja löysi unelmiensa miehen Saksasta. Kuuntele kuunnelma tästä.

Vahva tarina: Tunturiin eksyneet

Seuran Vahva tarina -podcast

Kokeneet kilpasuunnistajat Liisa ja Tuomo Peltola pelastuivat uskomattomien vaiheiden jälkeen paleltumiskuolemalta. Kuuntele tarina tästä.

Vahva tarina: Tiarapäinen tyttöSeuran Vahva tarina -podcast

Kuka oli se kahdeksanvuotias tyttö, joka tukehdutettiin vuodesohvaan keväällä 2012? Hän oli tyttö, jolla ei ollut edes omaa nimeä. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Mervi-hirvi

Seuran Vahva tarina -podcast

Lämmin kertomus Markku Harjun ja pienen hirvenvasan ainutlaatuisesta ystävyydestä. Kuuntele kertomus tästä.

Vahva tarina: Loikkari-koira

Seuran Vahva tarina -podcast
Mäyräkoira Alma karkasi hirvijahdista itärajan yli – ja oli vaarassa tulla kaapatuksi. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Autiotalo

Seuran Vahva tarina -podcast

Outo yhteydenotto johdatti Nina Sarellin alkoholisti-isän ja kipeiden lapsuusmuistojen jäljille. Kuuntele tarina tästä.

Vahva tarina: Viimeinen saunareissu

Seuran Vahva tarina -podcast
Saattohoitaja Päivi Nybergin saunavuoroilla on tapahtunut kaksi kuolemaa. Kuuntele tarina tästä.

Vahva tarina: Tonyn taistelu

Seuran Vahva tarina -podcast

Kertomus 200-kiloisesta Tonysta, joka teki mahdottomasta totta ja laihtui 125 kiloa. Kuuntele podcast tästä.

Vahva tarina: Ilontuoja

Seuran Vahva tarina -podcast

Varusmies Affu Holmbäck kuoli Raaseporin onnettomuudessa 2017. Pojan äiti Annika Lassila on kulkenut pitkän matkan pimeydestä kohti valoa. Kuuntele podcast tästä.

Ilmastonmuutoksen vaikutus mielenterveyteen

Ilmastonmuutoksen vaikutus mielenterveyteen tunnistetaan aiempaa paremmin – miten vaikeiden tunteiden kanssa selviää? Toimittaja Oona Komonen pohtii, kuinka ilmastoahdistuksesta voi selvitä. Kuuntele lisää tästä.

Podcast-sarjat, jotka koskettavat

Kotilieden kahvihetki

Kotilieden kahvihetki -podcast-sarjassa lehden toimittajat lukevat koskettavimpia juttujaan. Millaista on kuulla armeijaikäisenä, että on lapsena orjaksi kaapatun miehen jälkeläinen? Miten elämä sujuu neljän lapsen äitinä, kun on kuurosokea?

Annan rakastetuimmat jutut

Anna-lehden podcast-sarjassa voi kuunnella kuunnelmina lehdessä aiemmin ilmestyneitä tarinoita, niin tavisten kuin julkkistenkin uskomattomia elämänkäänteitä. Kuuntele esimerkiksi raitistuneen perheenäidin koskettava tarina. Mitä adoptiolapsen vuosien lapsettomuuden jälkeen saava juontaja Ellen Jokikunnas katuu?

Seuraa Seuraa myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!