Teksti:
Kalle Lähde

Ilahduin kovasti feministipuolueen menestyksestä kunnallisvaaleissa. Eduskuntavaaleihin on kuitenkin vielä parannettava tulosta eikä se onnistu ilman hyviä neuvoja ja niitä minä annan tässä nyt ilmaiseksi. Olkaa hyvä feministit. Myöhemmin tekstissä ihan vaan Nistit.

Iloa ja positiivisuutta ympärilleen tuovaa nistiä on vaikea löytää. Positiivisuutta voi onneksi ostaa. Seuraavaan vaalikampanjaan kannattaisi lennättää amerikasta afroamerikkalainen gospelkuoro. Naisia siis. Heissä on sellaista aitoa iloa joka selvästi on nisteiltä kadoksissa. Minä en ole valitettavasti nähnyt ilosta tyrskähtelevää ja positiivista feministiä. Se varmasti johtuu siitä että olen röyhkeästi mies enkä ymmärrä ilon syvintä olemusta.

Kadoksissa olevan ilon ymmärtää kun katsoo naisten asemaa suomessa. Tiedättekö ”ämmänlänget”? Sellainen kapistus kertoo siitä miten suomalainen mies kohtelee naista. Tähän kun lisätään uhkaava ja väkivaltainen aamustondis sekä seisaaltaan kuseminen niin paketti on valmis. Puolueelle on tilaus.

Nistipuolueen puolueohjelma on hajuton, mauton ja arkinen. Vähän kuin ruskeakastike ja vetiset perunat.  Rehellisyyttä puolueen päämääristä olisi hyvä terävöittää. Eduskuntavaaleihin ehdottaisin seuravaa vaatimuslistaa:

  1. Suomalaisten poikalasten jalat on sidottava lapsena niin kuin japanissa sidottiin muinoin naisten jalat. Tämä toisi nopeasti tasa-arvon kengänkokoihin. Eikä mies ei enää ehtisi ainakaan kävellen mihinkään ennen naista.
  2. Mainitsemani aamustondis on kiellettävä seksistisenä.
  3. Proteiinin syöminen ja kaikki fyysinen harrastaminen on kiellettävä miehiltä. Tämä mahdollistaa fyysisen tasa-arvon ja kuka sitä nyt voi vastustaa? Tasa-arvoa.
  4. Armokuolema liiallisesta parrankasvusta. Tämä ei koskisi naisia. Kuulostaa julmalta mutta on kuitenkin armoa.
  5. Nainen sanan tilalle jumalatar. Tätä saisivat käyttää myös itsensä kastroineet miehet.
  6. Suomen kielen alasajo vihapuheena. Agricolan paljastaminen natsiksi.

Minä ainakin äänestäisin. Myös sellaiset ystäväni joille tulee makkaroita läskiniskaan kun leuka nousee, äänestäisivät varmasti. Meissä kaikissa asuu feministi. On aika siivota nurkat kuntoon uudelle vuosituhannelle.

Onnea eduskuntavaaleihin!

X