Teksti:
Kalle Lähde

Nyt Kansainvälisenä Kätilöiden päivänä joka on myös Avaruuden päivä, ihmettelen niiden saamaa vähäistä huomiota kun verrataan taannoin vietettyyn pihvi ja suihinottopäivään. Minun mielestäni juntimpaa päivää olisi edes vaikea keksiä.

Kansainvälisiä päiviä on enemmän kuin kalenterissa on tilaa, joka päivälle riittää juhlittavaa. Otetaan vaikka 2.5. vietetty Kansaivälinen Keripukkitietoisuudenpäivä! Keripukkimarssia ja banderolleja. Kukaan ei edes muista keripukkia, mutta aika pukki ja marssiminen on mukavaa.

Enemmän yrttejä, vähemmän suolaa-päivä karkeloidaan tiistaina 29.8. Nämä marssijat voisivat yhdistää voimansa Hamppumarssijoiden kanssa ja hankkia ilotulitteita. Samaan rivistöön sopisi vielä Maailman Hypnoosipäivän viettäjät (4.1.). jos joukkoon kelpaavat.

Suoranainen juhlaränni alkoi 30.1., se oli Kansainvälinen Leprapäivä.  Heti perään 2. helmikuuta vietettiin Maailman Kosteikkopäivä ja Metsämurmelipäivä. En tiedä osallistuivatko Pohjoismainen Kosteikkopäivä (2.9.) viettäjät kemuihin vai ylenkatsoivatko maailmallista menoa?

Entäs sitten Maailman Vesikauhupäivä (28.9.), voisivatko hippailla Kansainvälisen Ompelukonepäivän juhlijoiden kanssa. Singerillä ajettaisiin niin että vaahto tulee suusta? Maailman Jonglöörien päivän (17.6.) viettäjät voisivat taustalla heitellä palloja ilmaan.

Ei bakkanaalit tähän lopu, jos voimia riittää, niin 4.6. on Vanhojen Piikojen päivä. Juhlat kannattaa huipentaa 26.7. vietettävään Tätien ja Setien päivään, väliin mahtuu kaikennäköistä vähäpätöisempää kemua kuten Maailman Tuulipäivä (15.6.). Noloa jos silloin ei tuule.

Harmi ettei ruumiinosienpäiviä löytynyt enempää kuin Maailman Selkäpäivä (16.10.), olisin mielelläni ottanut osaa vaikka Maailman kylkipäivään. Siellä olisi varmasti mielenkiintoista väkeä.

Tuhmuus myy aina. Se on säälittävää. Mutta ehdotan että Hedelmäkakkupäivään (27.12.) ympätään vielä lanseeraamaton anaaliyhdyntäpäivä. Se taitaa kyllä jo olla keksitty kunhan kalenterista löytyy tilaa.

Joskus alkaa väsyttää. Ihmiskunnan iltahämärä.

 

X