Teksti:
Kalle Lähde

Räjäytä tajuntasi! Näe oma surkea elämäsi ja korjaa se lukemalla tämä kirja! Ynmmärrä ajoissa haluta harmoniaa elämääsi!

Tähän tyyliin meille mainostetaan kirjoja joilla elämästämme tulee täydellistä. Ilman täydellistä elämää et ole kokonainen ihminen. Olet vajaa, surkea laiskimus, joka ei ymmärrä vaatekaapin epäjärjestyksen olevan ongelmiesi perimmäinen syy.

Kun vaatekaappi on järjestyksessä, vapaudutaan seksissä ja parisuhteesta tulee täydellinen! Kukapa ei haluaisi täydellistä parisuhdetta? Mutta ei siinä vielä kaikki, puutarha on avain onneen. Helppohoitoinen puutarha ,joka avaa oven käsittämättömään harmoniaan elämässäsi!

Joskus 80-luvulla näin mainoksen kirjasta, jonka lukeminen teki ihmisestä miljonäärin. Kaikki naureskelivat ja osa varmasti ostikin opuksen. Mitään piikkiä vaurastumisessa ei muistaakseni näkynyt. Ehkä kirjassa neuvottiin pitämään salaisuus omanaan. Kaikki eivät voi olla miljonäärejä.

Mutta onnellisuutta ja harmoniaa riittää kaikille! Onnellisuus ja Harmonia kirja nyt vain 9.90$! Kaupan päälle muovinen Buddha-patsas joka tuo kotiisi rauhan. Kun rauha on saapunut, on aikaa mindfullnesille, eli tarvitset kirjan jossa on itämaisia asentoja ja niiden aikana lausuttavia loitsuja. Umumum..

Parisuhde saattaa olla koetuksella kun Buddha-patsas peittää tv-ruudun ja vaimo haluaisi katsoa jääkiekkoa. Hyväksy Toinen Osaksi Parisuhdettasi-kirja auttaa sovittamaan hindulaisen mytologian ja jääkiekon toisiaan tukeviksi täydellisen elämän rakennuspalikoiksi.

On ihmisen itsensä vika jos tällä tarjonnalla vielä suostuu elämään tavallista elämää köyhänä ja arkisessa parisuhteessa. Ja jos ei edes ole puutarhaa, ei ole mielentäyteyttä mistä ammentaa.

Mutta ei hätää! Länsimaisessakin lääketieteessä on jotain hyvää. Mielialalääkkeet! Kunnon kuuri terveeseen päähän ja voit olla välittämättä muiden täydellisistä puutarhoista. Mielialalääkkeitä on tarjolla yhtä paljon kuin elämäntaito-elämätaitokirjojakin!

Voi meitä.

X