Teksti:
Kalle Lähde

Kukaan ei tiedä mitä se tuo tullessaan. Tai ehkä joku maailman johtajista tietää aloittavansa sodan,  mutta hänkään ei osaa ennustaa seurauksia. Mutta ei murehdita sitä.

Varmoja asioitakin riittää murehdittavaksi. Salatut Elämät jatkaa surullista kansalaisten tyhmentämistä vielä vuonna 2018. Se varmasti tulee televisiosta maailmanlopun jälkeenkin. Torakat, ravut ja Salatut elämät.

Luultavasti iltapäivälehdissä on keväällä ohjeita siitä, miten pääsee rantakuntoon kesäksi. Pääsiäisenä neuvotaan pashan teossa. Sen ne osaavat. Ja missejä on kansikuvissa ja anusaagimeja.

Kohu ja öky eivät kärsi inflaatiosta vielä vuonna 2018. Mutta vielä tulee aika kun nuo sanat kuopataan kuuden jalan syvyyteen. Haluan olla mukana lapioimassa.

Koiranpaskasta riittää taas juttua kun lumet sulavat. Jos lunta ei tule, niin taas on ilmastonmuutos. Jos lunta tulee runsaasti, ei ole. Tai siitä ei puhuta.

Sukupuolia löytyy lisää niin ettei koira paskalle taivu.

Hallituksen norminpurkutalkoot jatkuvat niin ettei kohta tarvita yhtään byrokraattia. Kuka enää syyllistää pientä ihmistä? Huoli pois, tämä oli vitsi. Byrokraattien laumat näyttävät pahiksilta Taru sormusten herra elokuvasta. Elottomine silmineen hiovat lisää direktiivejä.

Leipää sirkuksessa nimeltä Suomi jakaa enää Heikki Hursti. Juomapuolen huvivastaavana toimii norminpurkuhallitus. Salkkareita ja Siideriä-teemalla on hyvä hallita Suomea vuonna 2018. Humalainen alamainen on hyvä alamainen.

Tuntemattoman sotilaan uudesta versiosta aloitetaan rahoitusneuvottelut. Timo Koivusalo varmasti haluaisi ohjata?

Mainitsinko jo sanan sote? Se tullaan kuulemaan vuonna 2018 vielä niin monta kertaa että se nousee öky/kohu kategoriaan. Herkemmille alkaa nousta sen kuulemisesta ihottumaa. Mutta onneksi SOTE.

Tänään menen nukkumaan viimeistään kymmeneltä. Näen unta että Oripäästä löytyy tammikuussa öljyä. Kaikki olisivat meille kateellisia. Sekään ei häviä vuonna 2018. Kateus.

Ei ne asiat niin huonosti loppujen lopuksi olekaan. Paitsi ai niin…. someraivo. On ne huonosti. Asiat.

Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos!

X