Teksti:
Kalle Lähde

Mitä se on? Ajattelin sen määritellä nyt tähän yhtä tieteellisesti kuin miesvihaajat ovat määritelleet toksisen maskulinisuuden. Eli musta tuntuu että:.

Se on syyllistämistä. Syyllistetään pojat jo tarhassa näkemään itsensä uhkana koko ihmiskunnalle ja sen olemassaololle. Tätä jatketaan naisopettajien johdolla kenenkään valvomatta koko oppivelvollisuuden ajan. Naisia opettajista on valtaosa. Jos poika ei suostu naisopettajan määrittämään ideologiseen muottiin sopeutumaan, pojalla diagnosoidaan adhd. Lääkitys aloitetaan.

Se on soluttautumista. Ensin patriarkaalisuudesta tehdään kirosana. Kun siinä onnistutaan, kukaan ei uskalla pysäyttää naisten soluttautumista armeijaan ja kirkkoinstituutioon. Tämän seurauksena puolustusvoimia ja kirkkoa ei enää erota toisistaan. Kaikki pääsevät taivaaseen eikä ketään enää satuteta maamiinoilla. Jumala muuttuu naispuoliseksi ja kenraalit ovat äitiyslomalla kun sota syttyy.

Se on valehtelua. Osalla naisista on liikaa aikaa. Varsinkin kahdenkymmenen ikävuoden tienoilla, kun miehet ovat armeijassa. Paatuneet miesvihaajafeministit iskevät herkkään maaperään valheineen. Perusvalheena esitetään kaikkien miesten olevan tunteettomia ja agressiivisia. Naista syrjiviä seksuaalisia saalistajia, jotka eivät lupia kysele. Tämä tiivistetään kahteen sanaan: Toksinen maskuliinisuus.
Aloitetaan myös kampanja jossa jokaisen naisen on oltava mukana. Me too. Veri lentää ja päitä putoaa. Syylliseksi tuomitaan naisen sanalla. Totta tai ei. Kukaan ei uskalla kyseenalaistaa kampanjan seurauksia, ettei leimaudu ahdistelijaksi. Kuka sellaisen leiman nyt haluaisi?

Jos poika on hintelä eikä pärjää urheilussa, sille valehdellaan että ”sä voit olla tyttö”.  Poika ajautuu identiteettikriisiin. Sitten kehdataan syyttää siitäkin patriarkaalista yhteiskuntarakennetta.

Se on aivopesua. Tasa-arvo sitä ja tasa-arvo tätä. Kukaan ei tietenkään halua vastustaa niin hienoa asiaa kuin tasa-arvo. Ei vaikka sanan varjolla esitetyt vaatimukset kuulostaisivat sairailta ja luonnottomilta. Jos joku uskaltaa kyseenalaistaa hulluuden, käyttöön otetaan mitä julmimmat haukkumasanat. Hoe, toista ja kilju kovempaa.

Maailmasta tehdään nyt feministisin voimin parempaa paikkaa elää. Ovatko feministiset räyhähenget oikeasti tekemässä jotain hyvää? Samoihin aikoihin kun tämä hullutus alkoi, loppui poikien pärjääminen pisa-tutkimuksessa. Minä vedän siitä omat päätelmäni. Aina olen vetänyt. Musta tuntuu.

Sille hintelälle pojalle, ei sä et ole tyttö. Sä olet mies. Eikä sun tarvi mennä psykoterapiaan. Tuu takasin porukkaan. Meitä on täällä hinteliä ja paksuniskaisia. Kovia ja herkkiä. Miehiä kaikki. Laidat on paljon leveemmällä täällä miesten maailmassa kuin siellä feministisen vihan ja hulluuden maailmassa. Feministinen maailma on sitä paitsi tylsä. Miesten maailmassa soi ja haisee.

 

X