Miten 50-vuotias pukeutuu massatapahtumaan jossa orkka soittaa rokkia?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Konsertti on jo huomenna ja garderoobini on vajavainen mitä tulee rok-uskottavuuteen. Ei, en pidä vitsikkäänä jos rock kirjoitetaan rok. Mutta tarkoitus on myös ärsyttää.

Farkut ja viime vuoden konsertista ostettu kiertue t-paita? ”Kato toi setä on ollu viime vuonnakin ja ostanu paidanki” ( sitten nauravat).

Harmaa t-paita ja beiget shortsit. Jalkoihin nauhattomat kesäkengät? ”Hei paappa, Tuurin kyläkauppa on siellä Tuurissa”.

Maastokuvioitu paita ja siniset kangashousut, lippalakki? ”Hei tuolta bajamajasta on vessapaperi loppu!”.

Mustat college-sortsit ja musta t-paita, kumitossut? ”Onkohan toi brunette ton holhooja tai jotain?”.

Tässä muutamia vaihtoehtoja ja kello käy. Aamulla lähtee laiva ja konsertti on illalla. Toki Tallinnasta saattaa löytyä tuunauspalvelu jossa suomalaisesta miehestä (ei ole muuten muodissa) leivotaan konserttiuskottava käden käänteessä:

Polvipituiset mustat reisitaskushortsit, kettinkiä kaulaan ja lanteille roikkumaan. Päähän Mao-lakki ja jalkoihin ei mitään. Maissipiippu takataskussa varmistaa viranomaisten huomion.

Olisipa mukavat haalarit. Sellaisesta kankaasta, mistä rinnalle valunut ketsuppi on helppoa pyyhkäistä pois. Jalkaan Ecco-kengät ja päähän potta.

Alkaa ahdistaa. Vinkkejä otan vastaan mielelläni. Ei taida olla sellaista asustetta ettei tuntisi itseään typeräksi mutta kun se lippukin on maksettu.

Rok!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Jos oot 50 älä käytä sanaa orkka.. Lähetään siitä

Moro, olet tainnut jo rokkailla sukulaiskansan luona, mutta vinkiksi ensin kerralle; vyölaukku! Äläkä suinkaan unohda tennissukkia – mielellään jo vähän virttyneet ja rei’istä saa plussaa – ja sandaaleita. Tokihan Crocsitkin käy, mutta vain ilman sukkia. Yläkropan osittaiseksi peittäjäksi tanktop-mallinen paita, jonka kuva on liuonnut puolittain pesukoneen uumeniin ja jalkaan koko ajan valuvat reisitaskusortsit, ilman vyötä siis. Äläkä käy suihkussa pariin päivään ennen keikkaa, niin saat varmasti tilaa bailata ja pogota ihan rauhassa. Maastoudut hyvin suomalaishenkiseen yleisöön, eikä kukaan kommentoi mitään…? (taidanpa olla liian inhorealistinen vai mitä? 🙂 )

>Mustat college-sortsit ja musta t-paita, kumitossut? ”Onkohan toi brunette ton holhooja tai jotain?”.>

Ei saatana! Toihan olen minä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X