Teksti:
Kalle Lähde

Pohdimme taannoin ystäväni kanssa miehen syntymäominaisuuksia. Että onko niitä ja mitä ne ovat? Päädyimme ominaisuuksiltaan kahdenlaisiin miehiin. On olemassa alfauroksia, jotka ovat tuvallisuusorientoituneita. Alfauroksella ei välttämättä ole fyysistä enempää kuin viltinlevittäjällä, mutta alfalla ei ole henkistä estettä käyttää voimiaan puolustaakseen laumaansa. Toki alfa pitää huolta fysiikastaan pystyäkseen tärkeään tehtäväänsä.
Alfa osaa myös olla empaattinen ja herkkä. Näitä ominaisuuksia tarvitaan jotta pääsee lisääntymään. Jos ei herkkyyttä ole, on pelkästään idiootti.

Esimerkkitapaus: Kolme perhettä on lähtenyt yhdessä ravintolaan syömään. Perheisiin kuuluu kolme miestä, joista vain yksi on alfa. (Puhumme nyt ydinperheistä joille yhteiskunta tukevasti rakentuu.) Alfamies on hakenut muut perheet kotoaan autollaan, joka on turvallinen ja  hän on varma kuljettaja. Alfa astuu ravintolaan ensimmäisenä varmistaakseen, että tila on turvallinen myös viltinlevittäjien lapsille. Viltinlevittäjät auttavat takit pois naisväen päältä ja huomauttavat tarjoilijalle tahrasta pöytäliinassa. Alfa vahtii lapsia ja vaikuttaa poissaolevalta.

Kun pöytäliina on vaihdettu, viltinlevittäjämiehet tilaavat kasvisruokaa koska he haluavat miellyttää seurueen naisia ja olla trendikkäitä. Kasvisruoan syöminen on heidän ainoa keinonsa puolustaa lapsiensa tulevaisuutta. Alfamieskin voi tilata kasvissoppaa, jos pitää siitä. Yleensä alfamies tilaa lihaa, koska jatkuva vahtiminen kuluttaa energiaa. Alfamies vaikuttaa kireältä muun seurueen mielestä. Hän olisi rentoutuneempi, jos vastuuta olisi jakamassa toinen alfa. Alfa toki tietää että seurueen naisiin voi luottaa, mikäli mahdollinen uhka toteutuisi.

Viltinlevittäjät eivät pysty laskemaan leikkiä itsestään, eivätkä nauramaan itselleen. Vaikka syytä olisi. Alfalla on loistava huumorintaju ja hän laskee leikkiä itsestään, koska haluaa myös viltinlevittäjien kokevan olonsa tasa-arvoiseksi kanssaan.

Ravintolaillan jälkeen viltinlevittäjämiehet panettelevat keskenään alfaa. Kahdenlaisia miehiä siis. Toki tulimme siihen tulokseen, että olemme alfoja kumpainenkin. Huumorintaju oli vakuuttavin todiste ja hartiatkin ovat molemmilla leveämmät kuin lantio.

X