Rauhanpiippu jees, mutta ”ilkeä marlboro” nou nou

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Intiaanit käryttelivät tupakkaa piipussa. Rauhanpiippu kiersi pienessä teltassa, eikä teltan ulkopuolella lastaan tuudittanut naapuriteltan äiti-intiaani ollut moksiskaan. Ei hänelle varmasti tullut edes mieleen, että tupakansavun pitää häiritä häntä ja teltassa tupruttelevan siipankin pitäisi olla hänen sijastaan lasta tuudittamassa (feministinen huomio).

Luulen, että äiti-intiaani olisi puuttunut asiaan voimakkaasti, jos siippa olisi tuprutellut rauhanpiipussa tupakan sijasta kannabista. Hihitellyt ja ollut unelias, veltto ja vastuuton. Siippa olisi lorvinut leirillä kun muut miehet olisivat urheina biisonia metsästämässä. Lopulta hän herkkänä intiaanimiehenä olisi joutunut psykoosiin ja istunut särkynein silmin teltassaan itseään heijaamassa. Saanut uuden kutsumanimen ”Ilkeä Marlboro” ja vaimo joutunut häpeään.

Nykyään on ilmeisesti ”ihmisoikeus” saada tuprutella itsensä psykoosiin. Toki se on vielä laitonta, mutta kaikki laiton saadaan nopeasti lailliseksi kun se puetaan ”ihmisoikeuden viittaan”. Kuka saatanan natsi nyt ihmisoikeuksia vastustaisi? Sellaiset natsit on vietävä kuopan reunalle, jotka ihmisoikeuksia vastustaa. Ihmisten on laillisesti saatava tuprutella itsensä psykoosiin. Helpompaahan se tietysti on miehenkin psykoosissa tulla raskaaksi, synnyttää, käyttää sukupuolineutraaleja terveyssiteitä ja tuijotella sukupuolettomia suojatiemerkkejä.

Eihän tätä täysjärkinen enää pian kestäkään.

Veikkaanpa, että kun kannabis laillistetaan, kahviloissa saa taas polttaa. Mutta ei tietenkään tupakkaa.

X