Teksti:
Kalle Lähde

Intiaanit käryttelivät tupakkaa piipussa. Rauhanpiippu kiersi pienessä teltassa, eikä teltan ulkopuolella lastaan tuudittanut naapuriteltan äiti-intiaani ollut moksiskaan. Ei hänelle varmasti tullut edes mieleen, että tupakansavun pitää häiritä häntä ja teltassa tupruttelevan siipankin pitäisi olla hänen sijastaan lasta tuudittamassa (feministinen huomio).

Luulen, että äiti-intiaani olisi puuttunut asiaan voimakkaasti, jos siippa olisi tuprutellut rauhanpiipussa tupakan sijasta kannabista. Hihitellyt ja ollut unelias, veltto ja vastuuton. Siippa olisi lorvinut leirillä kun muut miehet olisivat urheina biisonia metsästämässä. Lopulta hän herkkänä intiaanimiehenä olisi joutunut psykoosiin ja istunut särkynein silmin teltassaan itseään heijaamassa. Saanut uuden kutsumanimen ”Ilkeä Marlboro” ja vaimo joutunut häpeään.

Nykyään on ilmeisesti ”ihmisoikeus” saada tuprutella itsensä psykoosiin. Toki se on vielä laitonta, mutta kaikki laiton saadaan nopeasti lailliseksi kun se puetaan ”ihmisoikeuden viittaan”. Kuka saatanan natsi nyt ihmisoikeuksia vastustaisi? Sellaiset natsit on vietävä kuopan reunalle, jotka ihmisoikeuksia vastustaa. Ihmisten on laillisesti saatava tuprutella itsensä psykoosiin. Helpompaahan se tietysti on miehenkin psykoosissa tulla raskaaksi, synnyttää, käyttää sukupuolineutraaleja terveyssiteitä ja tuijotella sukupuolettomia suojatiemerkkejä.

Eihän tätä täysjärkinen enää pian kestäkään.

Veikkaanpa, että kun kannabis laillistetaan, kahviloissa saa taas polttaa. Mutta ei tietenkään tupakkaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Tämä ei nyt kyllä kuulostanut lainkaan täysjärkisen kirjoitukselta, vaan pikemminkin siltä kuin psyyken harmaa alue olisi päässyt ääneen. Siltä alueelta ne psykoosit heräävät. Mikäli tämä oli tarkoitettu pakinaksi, toivoisin julkaisijan laadunvalvonnan hieman heräilevän näin ala-arvoiseen ulosantiin.

Kirjoittaja ainakin on selvästi ollut psykoosissa tätä juttua kynäillessään.

Vai että oli intiaanien rauhanpiipussa vain tupakkaa.

Näinhän se menee kun ainoastaan oma mielipide on tärkeää ja sitä täytyy päästä ilmaisemaan, vailla minkäänlaista itsekritiikkiä, saati aiheen tutkimista. Huhheijaa ja hyvin menee tällä maalla, kun päättäjätkin ovat samanlaisia ”täysjärkisiä” huutelijoita.

meinaako herra kirjoittaja että intiaanit pelkkää tupakkia polttivat piipuissaan?
idässä useimmiten pelkkää röökiä, mutta muualla sinne sotkettiin yrttejä ja muita kasvin osia mukaan..

”What did American Indians smoke in their peace pipes?

Mark Evans
Clearfield, Pennsylvania

The Eastern tribes smoked tobacco. Out West, the tribes smoked kinnikinnick—tobacco mixed with herbs, barks and plant matter.

Marshall Trimble is Arizona’s official historian and vice president of the Wild West History Association. His latest book is Arizona Outlaws and Lawmen; The History Press, 2015. If you have a question, write: Ask the Marshall, P.O. Box 8008, Cave Creek, AZ 85327 or email him at marshall.trimble@scottsdalecc.edu.”

Alkoholi aiheuttaa moninkertaisesti enemmän psykooseja kuin kannabis. Intiaani on rasistinen termi, joka olisi syytä unohtaa. Tupakka on erittäin vaarallista, tappaa miljoonia ihmisiä vuodessa. Kannabis ei ketään. Kannattaisi tutustua aihealueen tutkimuksiin, ennen kuin luo outoja konservatiivisia päiväunia, joilla ei ole minkäänlaista totuuspohjaa.

Mikä sua vaivaa?

Naurettava kolumni, jonka kypsyysaste on verrannollinen henkisesti 1980-luvun lopulle jääneen pikkupojan mielentilaan.

Kalle voisi ”hieman” päivittää tietojaan kannabiksesta. Psykoosien määrä ei ole noussut viime vuosina vaikka kannabiksen käyttö on yleistynyt. Miten Kalle selittää tämän? Ai niin, setämiesten ei tarvitse selitellä koska setämiehet ovat mielestään aina oikeassa. Ovatko USA:n osavaltiot kaaoksessa kun niissä on kannabis laillistettu?

Näin kerran uutisissa kuvan kannabiksesta ja sain siitä psykoosin. Kaverini sanoi piikittävänsä itseään kannabiksella ja sanoi että teki mieli heti tappaa kaikki. Pysyköön laittomana vaan!

Niin siis pilveä polttevat hipit oli siis niitä uhriutujia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X