Teksti:
Kalle Lähde

Joitakin vuosia sitten sai vielä ostaa kaljaa aamulla kello 0700. Minulta oli kuitenkin huuruisen elämänvaiheeni johdosta, uutinen tulevasta lakimuutoksesta jäänyt huomioimatta.

Eräänä aamuna huhtikuussa 2007 elämä nousi pystyyn. Reippailin tavanomaiseen tapaani läheiseen K-kauppaan, hyvissä ajoin kello seitsemän. Latasin kassalla mäyräkoirallisen olutta, esteettä rullaavalle hihnalle.

– Yhdeksältä vasta hei
– Tä?
– Joo,laki on muuttunu
– Tä?
– Joo, huhtikuun alusta
– Tä?

Lähes shokkitilassa hoipertelin kaupasta ulos. Vasta ulkona nousi raivo. Löin nyrkeillä ilmassa leijuvaa, näkymätöntä sosiaali-ja terveysministeriön täti-ihmistä joka halusi pilata minun elämäni. Itse en ollut sitä vielä onnistunut kokonaan pilaamaan, homma oli puolitiessä. Villakoiraansa kadun toisella puolella taluttava rouva kiirehti askeliaan ja minä jatkoin vaikuttavaa protestiani. Minun oikeuksiani oli loukattu. Holhousvaltio, bazzibazuukki, kirosana.

En raitistunut lakimuutoksen johdosta, vaikka ministeriössä näin arvuuteltiinkin ehkä. Ostin vain illalla niin paljon, että oluet riittivät varmasti seuraavaan aamuun kello yhdeksään asti.

Edellisessä blogissani irvistelin kömpelösti kannabiksen dekriminalisoinnista. Kommenteista, joita tuli runsaasti huomioiden lukija määräni, olin havaitsevinani raivokkaita lyöntejä ilmaan.
Nimimerkki Kaapo M. kysyi: ”Mikä sua vaivaa”

Vastaan Kaapolle toki. Kiitos kysymästä, nyt kun umpilisäke on leikattu ja olen saanut apua sekapäiseen päihteidenkäyttööni, voin hyvin. Ainahan tämän ikäisellä ”pannulla” jotain kolotusta on, mutta en niitä tähän jaksa eritellä. Voit tietysti kysyä yksityisviestillä enemmän jos sinua Kaapo kiinnostaa.

Muille kommentoijille yhteisesti: Polttakaa ihmeessä kannabista. Mutustelkaa kakkuja ja vaihtakaa reseptejä. Jos homma hidastuu liikaa, kannattaa vetää välillä piriä. Sen te jo luultavasti tiedättekin. Ei päihteistä mitään haittaa ole, elämänlaatu kohenee eikä koskaan ahdista. Joskus ehkä vähän mutta vika löytyy yleensä typeristä kirjoituksista joita sedät kirjoittelee. Kiitos kommenteista, julkaisen aina kaikki.

Toivottavasti pian saa kaikkea, paljon ja joka paikasta ja laillisesti.

X