Teksti:
Kalle Lähde

Minä en väitä mitään, kerron vain miltä minusta tuntuu. Kenenkään ei pitäisi voida sanoa että tunnen väärin. Varmasti joku silti sanoo että minun pitäisi tuntea toisella, oikealla tavalla, jonka joku tiedostavampi tarjoilee minulle valmiiksi. Sellaisen korrektin tunteen. Nykyaikaan sopivan ja sellaisen ettei kukaan tuntemuksistani pahoittaisi mieltään.

Minusta tuntuu ulkopuoliselta. Ennen ahmin tiedonjanossani sanomalehtiä ja seurasin televisiouutisia. Pysyin perillä todellisista tapahtumista kotimaassani ja maailmalla. Olen lopettanut, niin lehtien tilaamisen kuin television katselun. Ei pysty. Ilmastoahdistus.. ilmastonmuutos..mies synnyttää..suomi antaa tuhat miljoonaa.. setäselitys.. hahahatrumppi.. vihapuhe.. setäpuhe..Pelkkää ideologiaa.
Keskustelin kerran erään menestyneen kirjailijan kanssa nykyisestä tiedonvälityksestä. Ihmettelin hänelle kuinka tämä voi olla suomessa mahdollista?

– Niitä on marginaalinen joukko mutta niillä on ilmaherruus, vastasi kirjailija.
Niin taitaa olla. Ja muu kansa seisoo hattu hikisessä nyrkissä odottaen seuraavaa raipaniskua, koska sellaisen on joku kansainvälinen sopimus suomen pienen kansan selkään määrännyt. Mutta onneksi suomalaisia lohduttaa ettei koululaisia saa päästää joulukirkkoon enää. Sehän se on kautta aikain rikkonut perheet ja ollut kaiken pahan alku ja juuri. Ne suomalaiset traditiot. Aivan hirveätä. Nyt tiedostetaan!

Suomea hallitaan jo nyt pelolla. Päitä on pudonnut vuosia sitten julkilausutuista mielipiteistä. Siis mielipiteistä. Se saa velkaisen ihmisen sensuroimaan omia mielipiteitään, ettei menetä elantoaan. Lainsäädäntöä hivutetaan ihmisoikeuksien varjolla niin tulkinnanvaraiseksi että ihmisoikeuksia ei pian ole. Sananvapauden mallimaa joka heristelee sormeaan unkarilaisille ja puolalaisille. Tuntuu oksettavalta.

Maailma hämmästeli toisen maailmansodan jälkeen, miten sellainen eurooppalainen sivistyskansa kuin saksalaiset, ovat voineet päästää niin kammottavan järjestelmän valtaan kuin kansallissosialismi? Minä en hämmästele yhtään. Se on tapahtumassa taas. Liput vain ovat vaihtaneet väriä. Propaganda, pelko, mielivaltaiset lait, valhe muuttuu todeksi ja biologia heitetään kaatopaikalle.

Jos haluaa tietää mitä seuraavaksi tapahtuu, riittää kun lukee historiaa.

Tuntuu kuin valtaosa päättäjistämme olisi lumouksen vallassa, lumouksen jossa kansa, traditiot, isänmaallisuus ja vapaus nähdään vihollisina ja ihmisoikeuksia vaarantavina. Paha äärioikeistolainen(kansallissosialismissa bolsevikit ja juutalaiset, kommunismissa kansanviholliset) kansa joka kehtaa purnata kuoppaisista teistä tai heitteille jätetyistä vanhuksista kun meidän päättäjämme ovat seonneet jakamaan velaksi otettua rahaa muille kansoille. Kottikärrykaupalla.

Minua pidettäisiin hulluna jos hakisin pankista lainaa, antaakseni sitä vastikkeetta köyhälle ”toverilleni”, joka hankkisi rahoillani villieläimestä tehdyn päähineen ja suihkulentokoneen.

Voi tietysti olla että en ole tarpeeksi sivistynyt ja älykäs nähdäkseni kaikkea sitä hyvää, mitä tällä sekoilulla saavutetaan ihmisoikeuksien saralla. Minä näen vain kuoppaisen kotitien, johon ei tunnu rahaa riittävän. Näen kuinka palkkani hupenee autoa tankatessani, autoa jota tarvitsen päästäkseni sinne mistä palkkani maksetaan. Kiina ja Venäjä, luojan kiitos, saavat kehitysapua pieneltä Suomelta. Se auttaa kestämään kuoppaiset tiet ja syyllistämisen kaikesta pahasta mitä minä, pikkukylän valkoinen poika, olen tehnyt.

X