Kärsitkö kuivista ja halkeilevista kantapäistä? Testasimme 4 erilaista jalkavoidetta

Talven kuiva ilma koettelee jokaista. Erityisesti jalkapohjiin on syytä hankkia kunnollinen voide, jotta kantapäät säilyvät kosteutettuina.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Talven kuiva ilma koettelee jokaista. Erityisesti jalkapohjiin on syytä hankkia kunnollinen voide, jotta kantapäät säilyvät kosteutettuina.
(Päivitetty: )
Teksti: Marjo Nevala

1. Organic shop Natural Foot Cream-Butter Barbados Spa-Pedicure, 3 e / 75 ml

”Kesä sai jalkapohjien ihon paksuuntumaan ja kantapäät halkeamille. Nyt haluan ne pois. Otan tavakseni rasvata jalkapohjat jokaisen suihkukerran jälkeen. Jos rasvaan illalla, vedän jalkoihin ohuet sukat, ja aamulla jalkapohjat ovat pehmeät kuin vauvan poski.

Voide imeytyy niin nopeasti, että aamurasvauskin onnistuu, eivätkä sukat kummemmin rasvoitu. Muutamassa päivässä kovettumat katoavat.”

Sanna, 52

Organic shop

Organic shop Natural Foot Cream-Butter Barbados Spa-Pedicure

2. LV täyteläinen jalkavoide, 5 e / 75 ml

”Yleensä tyydyn sipaisemaan jaloille samaa vartaloemulsiota, jota käytän muullekin vartalolle. Heti kun ruiskautan LV:n täyteläistä jalkavoidetta, muistan miksi jalkavoiteen pitää olla täyteläistä. LV:n jalkavoide on hajusteeton ja väritön. Pakkaus on asiallinen, konstailematon tuubi, jossa on kätevä lippa.

Korkin saa myös kierrettyä auki ja viimeisenkin pisaran käyttöön. Markettituotteena tämä on helppo ostaa. Hyvä hinta-laatusuhde. Tämä pääsee jatkoon!”

Marja, 53

LV täyteläinen jalkavoide

LV täyteläinen jalkavoide

3. CCS jalkavoide, 6,25 e / 60 ml

”Halkeileva kovettuma oikean jalkani sivustalla on kestomurheeni, jonka muistan hoitaa vasta, kun kävely sattuu. Nyt terästäydyin ja rasvasin jalkojani kuukauden päivät, ja kas, kovettuma katosi! Jalkani imaisivat täyteläisen ja eukalyptukselta tuoksuvan voiteen välittömästi.

Vain omituinen käyttöohje ihmetyttää. Sen mukaan voide sopii hyvin käytettäväksi kuuriluontoisesti, jolloin sen voidaan antaa vaikuttaa yön yli. Muutenko voide pitäisi pestä pois?”

Miia, 51

CCS jalkavoide

CCS jalkavoide

4. Exuviance heel & Elbow dry skin repair, 37 e /  100 ml

”Edellisestä jalkahoidosta on kulunut jo yli kuukausi, ja jalkapohjieni iho on selvästi kuivunut: havaitsen halkeamiakin. Otan tavaksi rasvata jalat joka ilta televisiota katsellessani. Jätän voiteen olohuoneen pöydälle, jotta muistan rasvauksen. Hajustamaton voide on kosteuttava, geelimäinen ja rasvainen, mutta sen kuivuminen kestää ärsyttävän kauan.

Iho tuntuu varsinkin kantapäiden kohdalta huomattavasti tasaisemmalta ja pehmeämmältä, joten aion jatkaa rasvaamista.”

Virpi, 42

Exuviance heel & Elbow dry skin repair

Exuviance heel & Elbow dry skin repair

Kuvat: Valmistajat

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 9/18.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X