Teksti:
Seuran toimitus

DOKUMENTTI Teeman dokumenttisarja Tekijänä on pirteä aihevalinnoiltaan, mutta muotoilijoista ja sisällöntuottajista kertovan ohjelman muoto ei aina tue sisältöä. Nuoria kykyjä esittelevässä sarjassa herkutellaan merkityksettömillä lähikuvilla ja liian pitkillä kaupunkimaisemakuvilla.

Tänään nähtävää jaksoa auttaa paljon se, että Elastinen eli Kimmo Laiho on selkeäpuheinen haastateltava. Hän kertoo tutun tarinansa, miten suomeksi räppäävästä hiphopnuoresta on tullut Rähinä Recordsin toimitusjohtaja ja tuottajamoguli.

Elastinen on elämäntavoiltaan ja asenteeltaan ehkä liian tervehenkinen ollakseen todella katu-uskottava, mutta hyväntuulisuus, yrittäjähenkisyys ja omapäisyys ovat pitäneet hänet musiikkialan huipulla jo yli kymmenen vuotta.
Toimitusjohtaja on koko ajan liikkeessä. Kamera seuraa häntä päivän ajan palavereihin, saleille ja musiikkistudioille. Hän breikkaa lattialla leveä hymy kasvoillaan.

Tekijänä-sarjassa nähdään vielä kevään aikana henkilökuvat muun muassa suunnittelijoista Saara Renvallista ja Aamu Songista.

Tero Kartastenpää

Tekijänä: Elastinen su 1.4. klo 20.00 Teema

X