Ellen Jokikunnas puolisoineen toteuttaa haaveensa – Unelmia Italiassa -realitysarjan meininki on aitoa ja sympaattista

Ellen Jokikunnas ja hänen miehensä Jari elivät vuosia yhdessä ennen kuin tajusivat, että heillä on sama haave.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ellen Jokikunnas ja puoliso Jari realitysarjassa Unelmia Italiassa.

Ellen Jokikunnas ja hänen miehensä Jari elivät vuosia yhdessä ennen kuin tajusivat, että heillä on sama haave.
Teksti:
Henri Waltter Rehnström

Juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen miehensä Jari elivät vuosia yhdessä ennen kuin tajusivat, että heillä on sama haave: kakkoskoti Italiassa. Uudessa realitysarjassa seurataan tämän haaveen toteutumista ja ennen kaikkea toteutumiseen liittyviä haasteita.

Esikatseluun saadun ykkösjakson perusteella ohjelmasta puuttuu realityille tyypillinen keinotekoisuus. Meininki on aitoa ja sympaattista. Aloitusjaksossa etsitään pariskunnan kanssa oikeaa asuntoa. Kestää kuitenkin pitkään ennen kuin vaatimukset täyttävä talo löytyy. Tässä vaiheessa varsinainen matka on vasta alussa, sillä lukaali pitää rempata ja muokata mieleiseksi.

Unelmia Italiassa ei ole pelkkä remontointiohjelma. Se on myös katsaus avioliiton anatomiaan ja siihen, mitä yhteisen unelman eläminen aivan konkreettisesti tarjoaa.

Talonrakentamisen rinnalla kulkee myös unelma omasta lapsesta. Vuosia kestäneet hedelmöityshoidot eivät ole tehonneet vaan ­pariskunta on aloittanut adoptioprosessin.

Unelmia Italiassa, perjantai 24.5. klo 20.00, MTV3

Lue myös: Master Cleaners Suomi -sarjassa kilpaillaan siisteydestä – Tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas: ”Tämä on todella siisti ohjelma”

X